gul röd blå

pojkförbjudet, lite så kanske

hoppar& trampar på ditt hjärta

efter en fullsatt dag kan jag äntligen pusta ut och njuta av lite helg.
vaknade tidigt för att åka till stan och shoppa med älskade far min, medan min bror skulle träna. blev äntligen en vinterjacka från carlings under tusenlappen, efter väldigt många " jag ska köpa mig en snart". nedrann vad svårt det är ass hitta en vinterjacka när man är i väldigt stort behov av en. byte av ett par skor som gick sönder från din sko, lite tyger i olika färger och former från ikea, blev även en diskborste med sugpropp därifrån. lite te och tekulor från the & coffee shop.
när jag kom hem blev det matlagning med far min och sedan lite övningskörning.
engelskan och svenskan gjorde jag färdigt, vilket känns underbart och nu väntar en lugn kväll med symaskinen och musik som underhållning.
bra låt, bra text.
bilder kommer senare..

people always leave

gårdagen- hockynöje.
stressad stressad stressad hela dagen. skolan var skön och som vanligt. att cykla till skolan var inte en så bra idé eftersom att det låg is överallt. jag såg även lite ut som tomas di leva.
efter skolan cyklade jag hem, bytte väska och begav mig mot tåget och nässjö. tog jag bussen hem till inavel, åt lite mackor, och begav mig till malmbäck till maja, som jag inte har träffat på något år.
vi åkte raka vägen till kinnarps arena. en dålig betong arena enligt mig. där spelade hv mot  djurgården och tyvärr det det 2-0. träffade det förflutna där och det förstörde lite av matchen.
kom hem vid halv elva tiden och sov hos mor och far. ställde väckarklockan på 05.00 för att ta tåget tillbaka hit nu innan skolan. trött!
du och jag, vi, jag och du, flickvän, pojkvän, två olika håll
otrogenhet, sambo, droger, förlovning, djur, droger, otrogenhet, vigsel, hela framtiden tillsammans.
ett nytt liv tillsammans.
psyket, drog- och alkohol problem, tiden är över.
en gång fast, alltid fast. ditt fel.

sex sprit & droger


att räcka till

lagar mat med johanna nu, kasseler, potatis och sås. senare var det tänkt att gå upp till stallet här och kolla på ida, men eftersom djurgården spelar i kväll så blir det hockeyn istället. linköping mot djurgården, och känns som om vi kommer vinna detta? blir en promenad och upp till maxi och handla lite innan. låter underbart!
för övrigt är min klass fet och fin.

fast vi båda vill mer än någonting annat

tvätten är igång, biljetterna är beställda efter väldigt många "jag tar det senare", inte för många läxor, helgen planerad, inte överdrivet sjuk, klockan är inte för mycket. livet leker och det känns bra och jag har det alldeles för mysigt här med mina ljus.

mjölkförpackningsomvandling

känns inte så värt, så blir ett blogginlägg istället.  det blir så om man är lite före alla andra.
några idéer på en mjölkpakets förändring med som ändå har något skulle inte sitta fel nu. för övrigt så vill min mage ha mat och jag själv tackar inte nej till att åka hem och laga lite mat. tyvärr blev johanna matförgiftad och fick åka hem, så blir nog ingen promenad idag.
nu sticker jag hem till min lya.

nobody taught us to quit

kom hem till vetlanda hålan vid elva tiden idag och somnade till några avsnitt av one tree hill. sedan lagade jag lite mat och nu väntas ännu fler avsnitt med one tree hill innan jag gör lite matte, hantverks teknik och svenska och innan duschen ropar på mig. för övrigt är jag fortfarande lika förkyld som innan och halsen retar mig också.
i går fick jag inte med mig kameran ut, eftersom mitt minne inte var på topp. mobilen fick alltså duga.

morgons mys

sitter hos kimberly right now och lyssnar på härlig musik och kollar på x- games.

en shot räcker väl

kom precis hem från en dag i skolan, fast egentligen hade vi föreläsning i en kyrka i tre timmar och sedan var det en liten engelska lektion på sextio minuter.

i kväll åker jag tåg till kimberly lax som simmar i vattnet, där jag tänker bo för en dag med mina andra fiskar. men just nu tänker jag lägg mig i sängen och titta på one tree hill och kanske sova en liten timme eller två för jag har en kväll/ natt/ morgon som väntar och känner mig inte alls helt frisk.

they are not you

vaknade precis av att mor skickade ett fint sms.
radion check, och det känns som om det är dags för att städa hela lägenheten, tolv. bra boknings tid där lilli. tid vid tolv lite chips och glas ligger överallt från igår. snuskigt! men kul hade vi.
kyckling, currysås och ris. underbart ida. sa det igår och skriver det nu, emma förtjänar en guldstjärna, tror också att det var hon som vann pokern? bra är den flickan i alla fall.