otrohet varar längst

mannen höll mig sällskap igår.
slapp dag idag med full koncentration på morgonen på fysiken, en halvtimmes samhäll och avslutade med någon handel och service lektion, slutade halvtolv. cyklade förbi interflora och cecil på hemvägen och köpte mig en grupp med blommor och en tårta för idag fyller min älskade mor år. så jag tog bussen hem för att överraska henne. bytte buss i nässjö och väntade en stund på stationen. det var då jag upplevde min konstigaste timme i mitt liv.

jag satte mig och väntade några minuter på staionen och plötsligt kom en skitsnygg kvinna fram till mig och berömde mitt utseende. bar inget speciellt på mig idag, acne jeans och cheap monday tröja liksom.. sedan frågade hon mig om helgen om jag skulle vilja ställa upp som modell på en casting i jönköping på a6 nu i helgen och fick en inbjudan. sedan tackade hon för sig och jag gick mot bussarna, hon mot tåget. väl där väntar jag några minuter på bussen och sätter mig på en bänk. då kommer en funktionshindrar ungkarl från något av arabländerna fram till mig ochsätter sig breve mig. jag känner verkligen hur han stirrar på mig hela tiden. efter någon minut säger han ursäkta och jag tittar på honom. sedan släpper han kryckorna, går ner på knä, ger mig en ros och säger: vill du gifta dig med mig, underbara kvinna.

tog i alla fall bussen hem och när jag kom hem trodde mor att det var någon tjuv som försökte ta sig in. sedan säger jag grattis, överlämnar tårtan och blommorna, hon öppnar blomman försiktigt säger att hon exakt ville ha dom sedan säger hon att hennes dag på jobbet varit jobbig och att detta var det bästa på dagen, tårögd.
nu ska jag plugga lite fysik, matte, något mer som jag inte vet vad det heter och engelska.. sedan blir det att hämta ut tapeterna som äntligen har kommit, springa en runda och senare ikväll ska vi fira mor. kan ju tillägga att min mor har städat mitt rum som ingen annan kan, kliniskt rent! love.

drömmar sviker och verkligheten kommer fram

nu är jag tillbaka som vanligt igen med bloggen. håller på att göra mig hemma i lägenheten eftersom jag inte hann känna mig hemma i innan sommarlovet började och jag flyttade hem. mannen har åkt till sig och jag tänkte storstäda med tvätt och allt vad som ingår i det. kom inte så långt innan jag märkte att tvättmaskinen var trasig. satte mig med fysiken som jag läser på utökad istället och börjar faktiskt förstå lite av den. nu blir det mat och one tree hill innan jag ska packa in kläderna i gaderoberna.

♥♥♥

en dålig start på en bra dag. åkte till tippen för att slänga saker, sedan till något ställe mellan andestorp och hestra för att köpa möbler. två bokhyllor blev det. kom hem och åt lite innan jag åkte till nässjö för att ta tåget till lägenheten med mannen i mitt liv. glömde självklart nycklarna så far fick komma med dom.


maten är på gång och mannen sitter fastklistrad framför speedwayn med en kaffe. helt inne i tv:n. ikväll blir det först mat och senare ostbricka, risen, film och mys. månaderna tillsammans blir bara fler och fler.

i'm gonna drink my tears tonight. i'm gonna drink my tears and cry

hemkommen i inavel. en dag tidigare än planerat. känner mig inte så pepp på livet så försöker sova bort det och ta ännu en extra dag med sommarlov. åker kanske till lägenheten imorgon och ger bort min eksjö stadsfest-biljett, är hemma i helgen istället. tänker heller inte blogga på någon dag eller två nu.

det överexponerande gömstället

sitter på tåget nu och verkligen alla i denna vagnen sover. själv börjar jag bli nervös men jag kan inte förbereda mig mer. i stockholm blir det middag med far och hans kollega, sedan bär det av ytterligare norr ut. eftersom detta är lite private stuff så kommer bloggen vara dåligt uppdaterad tills jag kommer hem igen, om några dagar.

when nothing goes right, go left

ska bara fixa till håret och put some make up on. sedan åker jag med mor till jobbet. äter lite frulle och sedan tar jag tåget till nässjö för att sedan ta tåget vidare norr ur mot huvudstaden för att göra lite private stuff. kommer förhoppningsvis tillbaka på torsdag kväll med ett gott leende.

memories never die

i karlskrona fick jag med mig ett par gummistövlar från tretorn och två par örhängen från glitter och direkt efter åkte jag till linn för en grillkväll med dom bästa. oslagbart.

du har ditt eget facit för rätt och fel


bytte höghusen mot champagne

sista jobbdagen och efter jobbet sprang jag en kortis innan bubbelbadet. packade en väska och åt lite innan jag, mor och far begav oss hit till karlskrona för att fira min bror som fyllde år tidigare i veckan. kom hit på kvällen och imorgon blir det att gå på stan och se mer utav den vackra staden.

hamnar snett och tänker sen

grejen är att jag ska upp och jobba och det inte är ljust ute. inte heller mörkt ute utan något mellanting. det märks att hösten är på väg. kylan, det becksvart mörkret som lägger sig några timmar om dygnet som inte ens synt till på sommartid och luften. jag upplever det som en mer frisk luft på hösten. mer syrerik.

jobbet, det är sista dagen och jag är nog glad för detta, även att jag har kommit in i rutinerna. antar att livet med läxorna hänger i sig några år till.

live like u never know

trevlig kväll med trevligt folk. åkte till kimsen tidigare och lät henne testa på frisörlivet (med en kökssax). hon klippte av runt sju centimeter av håret. för min del gör det absolut ingenting. vi fixade oss och när linn pling kom gick vi ner till parken för att träffa rebecka, gabbi och niko och lyssna på liveband. lyssnade på två band innan våra vägar skiljdes åt, jag och kimsen tog oss en promenad till två av nässjös skolor, vars namn vi alltid blandar ihop, nyhem och hultet. det tog tid och när vi var framme hos kimsen igen stod mor där fint och väntade. kom hem nyss och har precis bakat till imorgon. nu, snarka.

jag grät och vi kysstes

inte för att skryta men är rätt stolt över min vattenbana jag byggde på dagis..

min otroligt fina man kom till mig igår lite spontant kring tio. han tillbringade natten med mig och det var precis vad jag behövde. den bästa natten med min man, synd att jobbet kallade idag på morgonen bara, hade gärna legat kvar där en bra stund. ikväll blir det att titta på liveband med härliga tjejer och baka inför morgondagen. om jag inte somnar..

detta har fått mig att leva


jag håller hårt och kryper tätt intill dig

hittade gamla bilder från tiden med älsklingen på fars dator..


har ringt och grattat min bror precis, jobbdagen har gått fortare än vanligt och barnen har grävt ner mig i sanden så jag är alldeles sandig. ska duscha av mig all sand som finna överallt på kroppen, men först ska jag springa en runda. bror och hans sambo är här och senare kommer robin, då fick pappa en idé om att spela lite sällskaps spel som vi alltid gör när robin kommer. kommer bli en go kväll.

vi blir aldrig som dom

onsdagen den sjuttonde augusti. idag är det säkert en vanlig jobbdag för de flesta eller bland de få sommarlovsdagarna som är kvar. det är ingen vanlig dag idag för idag fyller min kära bror år. nitton, och som tur har jag redan skickat ner en pressent till honom.


until the day you die

an old man turned ninety-eight
he won the lottery and died the next day
it's a black fly in your chardonnay
it's a death row pardon two minutes too late
it's like rain on your weddin' day
it's a free ride when you've already paid
it's the good advice that you just didn't take
and who would've thought, it figures
mr. play it safe was afraid to fly
he packed his suitcase and kissed his kids goodbye
he waited his whole damn life to take that flight
and as the plane crashed down he thought
well, isn't this nice
life has a funny way of sneakin' up on you
when you think everything's okay and everything's goin' right, right
and life has a funny way nobody helpin' you out when
you think everyhing's gone wrong and everything blows up
in your face
a traffic jam when you're already late
a no smoking sign on your cigarette break
it's like ten thousand spoons when all you need is a knife
it's meetin' the man of my dreams
and then meetin' his beautiful wife

kan man sakna någon man aldrig hade

tisdag en vecka kvar innan skolan börjar. har avbokat min tid hos min frisör och beställt en tid hos min första frisör. hade tänkt i över ett halvår att jag denna gången skulle säga "gör vad du vill", dock vågar jag inte säga det nu när jag har bytt tillbaka till min gamla frisör. så nu ska jag tänka ut en ny frisyr som jag ska byta till, är så otroligt trött på mitt fula hår.

träffade majalilliromahen på hemvägen från jobbet, mycket skratt och många minnen och vi har planerat resternande vinderhalvåret tillsammans. gott!

pollenchock och stjärnfall

gammal härlig bild.

jag och far har pratat. jag är sjukt tagg på nästa vecka. ett inblås och sedan springa av min energi och efter blir det skaldjurssoppa och bybakat bröd. mums.

ärr är naturens egna tatuering

känner mig så otroligt oteknisk. ska omprogrammera min hårddisk men hur? ingen aning. livet kasnke hade varit bättre på sextiotalet. ett annat problem är att jag måste säga upp min frisör tid i september och skaffa en ny tid denna veckan hos en ny frisör. ett tredje problem är att jag ska ut och springa idag men har ingen ork. är så trött efter jobbet. usch vad jag klagar.

livet berusar mig

jag har varit ute och cyklat i perioder med ösregn. tittat fashinerande på kor som idisslar. det det ser fruksansvärt ut när maten åker från magen till munnen igen. det ser ut som om dom ska kvävas. hemskt det där. har suttit med en filt framför tv:n och målat naglarna och ätit passionsfrukt och resten av dagen kommer sannerligen tillbringas framför tv:n. först djurgården-salzburg, hockey och vid sex blir det one tree hill innan marshall kommer och håller mig sällskap ikväll. underbart.

way out west 2011


du har fel, du är underbar

gammal bild med nostalgiska minnen.

vaknade halvsju av regnet och drömmen. nu verkar regnet ha lugnat ner sig och drömmen minns jag knappt längre. men här ligger jag i sängen och fantiserar om min framtid. vad händer egentnligen om tio år, vart i livet är jag då, hur ser jag ut och hurdan är min livsstil. har jag samma vänner som nu, eller har våra vägar tvingat oss att skiljas. tänker också på alla risker vi tar i livet, men det måste man väl, jag menar, hur ska man annars kunna leva?

just det är helt knäpptyst i huset, alla sover, det enda ljud som hörs är från tanientbordet. hur knapparna trycks ner för att sedan släppas upp. mellan meningarna uppstår tystnaden som jag inte var varit med om på lång lång tid. det är fashinerande. absolut inte fel att tänka lite och få en liten aning om hur bra livet är med sommarlov och hela faderullan. funderar på att gå en promenad i det tysta för att se andra sidor av naturen och vad den har att bjuda på, men först tänker jag nog ligga kvar ett tag till och bara njuta.

styrka är inte att aldrig falla, styrka är att resa sig upp efter varje fall

har varit ute och sprungit en runda, samma sexochenhalv kilometers runda som jag brukar. skillnaden är att konditionen och kordinationen bara blir sämre och sämre för varje gång. förstår inte detta riktigt.

på tal om ingenting så när jag var liten ville jag ha ett septum, pratar om kring åtta års ålder nu, när man började förstå var piercingar är, sen gick tiden fortare än vanligt och mina föräldrar sa nej. dom tycker att det är skrot i ansiktet och utbrister lite då och då "är inte du för gammal för sådant, det är väl fjoronåringar som har såndant?". har varit sugen på det ett bra tag nu igen, tills jag märkte hur många andra som har det. det är ändå ett hål som lätt går att dölja, syns liksom inte ens. men jag har tänkt. det blir nog inget septum, prioriterar andra saker före.

stockholm fashion week


välkommen in under eken

fika på elsies med niko, laxen och makrill. oväntat samtalsämne men mycket trevligt prat om fina minnen också. somnade hos min man och i morse satt jag i en iskall ishall och kollade på hockeymatcher, pojkar och flickor mellan 98 och 02 som spelade. hur gulliga som helst när dom mest halkade runt. första gången för denna säsongen jag tittar på hockey och kan ju inte säga annat än att man blir ju lite sugen på att också spela.. heh.  nu blir det mat och senare blir det en löprunda.

mina ögon kommer alltid le åt dig

bilden väcker alldeles för många minnen.

har jobbat från sex och är dödstrött nu. blir nog en tupplur innan jag åker till nässjö för att träffa laxen och linn pling makrill för en fika på elsies för att sedan träffa marshall som jag tillbringar natten med. äntligen.

nowhere boy


sex drugs and rock'n roll


psyche or like scope

bild från japan förra året. redan torsdag och snart är det helg igen. hurra hurra. sedan är det bara sista veckan kvar innan skolan börjar igen. om jag ska vara ärlig så längtar jag inte ett dugg. inte alls. eller jo okej, kanske lite. väldigt lite. träningen efter skolan med gott folk längtar jag efter.

ska dra mig vidare till köket för att laga mat. fixa fika tills imorgon och sedan ut på en löprunda. fysiken måste förbättras!

our life is ending here

en fet helg med martin och en söndagseftermiddags promeand. imorgon blir det jobb.

ensambarn

idag, fredag flyttar min andra bror ut. nu är det hans tur. till en ny stad, nytt liv och ny skola. jag önskar honom all lycka.

även en ängel kan falla ner från skyn

magsmärtor, dödstrött och solexem. ful linnebränna har jag också fått eftersom vi ofta är ute i solen på jobbet, men jag ska inte klaga för barnen är hur gulliga som helst. tur att kvällen blir lugn. matlagning och jag känner mig som en kock ibland. snart blir det en simtur med sara. innan jag somnar, för det kommer jag göra tidigt och fort. inte mycket sömn i natt när min man höll mig sällskap, mysigt värre och imorgon börjar jag kvart i sju. yes.

we could be friends with benefit, but i like you more than that


august låter så deprimerande, precis som augusti är när sommaren är slut

igår var första dagen på jobbet. trodde helt seriöst att jag skulle . somnade direkt när jag kom hem. tur att kinkie linkie räddade dagen med ett kvällsdopp. nu ska jag äta lite innan jag åker till jobbet igen och hoppas på en bättre dag.