sagan om patta

det var en gång en ful tjej som hette patta. hon bodde i en stad som hette sura småstaden och den låg långt långt bort från andra städer för det var ingen som ville bo speciellt nära patta. men några var tvungna. dom var: tor, jan, martin, roger, anna, sofie och några till. patta hade inga syskon för hennes föräldrar var döda. mamman dog på grund av att patta föddes på sjukhuset alltså, och pappan dog när patta var tre. många tror att hans hjärtattack berodde på att patta var så jävla jobbig.
patta var lärare i en skola men hade bara tre stackars elever i son klass, för det var ingen som ville gå hos henne, men dom här stackars tre fick inte plats nån annanstans. och när patta  var liten och dom körde ryska posten var det inte som ville pussa på henne så hon fick gå hem till huset där hon bodde. hon hade inte ens hund för då skulle hon bara glömma de den mat.
patta var det dummaste alla visste. hon hade jätte långt hår som var slitet och fult för det var ingen frisör som ville klippa henne heller. patta var kär i en vi kallar petter och han är en pappa fast patta var kär i honom i alla fall. för hon fattade visst inte att man inte fick det. och pettter vill inte ha patta, men patta tvingar honom och hon är så elak mot honom. hon säger att han måste hämta henne varje gång hon ringer och vill ha skjuts. så han måste. men han vill inte ha henne, men det fattar hon inte, för han hatar henne också.
som vi alla.
slut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback