solen lyser på oss för kärlekens skull

förmiddagen tillbringades vid badplatsen som planerat med kinkie linkie. jag taggade satan inför en kväll med mina fiskar. nyss fick jag reda på att kvällen kommer tillbringas utan dom. andra saker kommer i vägen så blir det såhär. alla tillbringar kvällen på olika håll. själv har jag ingen aning om vad jag ska göra nu, när kinkie också dissar och sara inte kan lämna sin hund ensam. finns liksom inte så mycket val här i inavel. annars var det tänkt att spendera tid vid badplatsen och bara låta tiden . det är sådana dagar jag vill utomlands, bara för att slippa alla problem för just nu bara väller alla in. vädret är ju fint i alla fall.

vad är vi rädda för


alexander mcqueen resort 12 collection


vadå vadå om nu är nu

efter att ha solat på badplatsen med gott folk gick jag hem, lagade fisk och sedan träffade jag sara som har köpt hund. hur söt som helst och min hundfobi börjar saknar men säkert gå över, jag försöker i alla fall ge nya hundar en chans. efter att jag träffat sara en stund åkte jag till tamarah med min bror, träffade lite gott folk, spelade spel, skrattade, åt lite godis och blev fet innan jag gick vidare till min man. gick för att leta jordgubbar utan gott resultat, så köpte med en smörgåstårta, ramlösa med jordgubbssmak och en mörk choklad med jordgubbssmak. äntligen fick jag för en gångs skulle bjuda honom, för att fira vår första månad, flera kommer det att bli för jag har hittat honom, min man.

love story

har precis duschat och innan dess var jag ute på en morgonlöpning. jag kan nu konstatera att min kondition är sämst. alltså vet jag vad jag behöver förbättra nu under sommaren. hela veckan har jag ätit skräpmat och igår stannade vi till på godisflyget på vägen hem och fick med mig en hel del.. strax ska jag gå ner och göra min lite frulle, läsa tidningen och bara njuta innan det är dags att lägga sig i solen för att försöka få lite färg, ta något dopp i sjön och sola lite till. jag och kinkie kanske träffas sen och går och lägger oss på badplasten senare också.

när jag vaknade kollade jag på matlagning och blev lite inspirerad och därför tänker jag laga middag sen, fisk blir det. mums. senare i eftermiddag åker jag till martinio och spenderar kvällen där. underbart. men nu kurrar magen så dags för frulle.

midsommar- 11


mitt jobb

blogg funkar nu. vet inte varför det inte funkade innan men dagarna i göteborg har varit underbara och tur med vädret har vi haft också. packade för regn och fick sol. nu är jag nere i skåne med min bästavän hos hennes man. bilresan ner var den roligaste på länge. growling på hög nivå och min röst har lagt av. fick även hem två par converse i tisdags, ett par vita och ett par gråa. båda låga. rätt awesome.

finaste pojken i världen

tåget med martinio nu efter att min puls har varit uppe i tvåhundra, eftersom jag inte trodde att man kunde åka tåg på kortet. dock kom tjockiskonduktören och räddade situationen. nu väntas tvåochenhalvtimmes tågresa  med ramlösa och jordgubbar innan vi går vidare till hotellet.

versace för h&m

lanvin, karl lagerfeld, stella mccartney, ocmme des garçons, jimmy choo och nu: versace. h&m fortsätter att rada upp exklusiva designerhus för sina samarbeten.

 

varje år har designersamarbeten skapat kaos och rusning i h&ms butiker.  italienska modehuset och versace kommer lyckas med det.

 

versace är ett varumärken som kommer att bjuda på lyx och glamour – allt det som versace står för. det här samarbetet är som ett enda stort party och passar perfekt inför höstens festsäsong.

 

donatella versace har hämtat upp några riktiga versace-klassiker ur arkiven för att nytolka dem åt h&m. damkollektionen domineras av klänningar med nitat läder, siden och färgstarka tryck som passar säsongen perfekt, samt accessoarer som högklackade skor och bijouterier. herrkollektionen fokuserar på skräddade plagg, bland annat smoking, samt bälten och smycken även för män. för första gången kommer h&m:s designersamarbete dessutom att omfatta ett antal inredningsartiklar, kuddar och ett överkast. donatella versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för h&m som endast kommer att säljas online från den 19 januari, 2012. love it!


bleck mamiljsås

dagens höjdpunkt var att bada med kinkie linkie och hennes man. sötare par får man leta efter, efter mig och martin förstås. åh vad jag tycker om att umgås med kinkie. hon är min absoluta bästa vän och ingen kommer kunna ersätta henne. hon kommer alltid vara den allra bästa i mina ögon.

första året


sommarlov

bättre sent än aldrig men nu tar jag också sommarlov. mitt första år på gymnasiet har känts som ett skämt. har varit rätt oseriöst om man jämför med högstadiet. dagen var också rätt oseriös. började med att jag stressade till bussen på morgonen som var sen.. när jag kom till stationen såg jag att tåget inte hade åkt än och sprang dit, precis när jag kom in sa dem i högtalarna att de inväntade ett sent ankommande tåg från malmö så avgången skulle dröja en liten stund och när jag satte mig på en plats rullade tåget. tur för bussis! förmiddagen bestod av att äta glass och spela spel med klassen. andra halvan bestod av att fika med klassen och våra mentorer innan det var dags att vara i aulan för att höra på ett tal. dock gick jag och jonnis bara in och satt där i fem minuter innan vi tröttnade och gick hem. hon till bussen och jag till tåget. sedan kom mor och hämtade mig i nässjöstaden.

nyss när jag kom hem låg jag och gosade med min katt och mitt sommarlov började med en nysning från katten rakt i mitt face. fräcsht, jag hatar nysningar och tycker det är bland det äckligaste som finns. usch. eftersom regnet öser ner utanför tänker jag stanna inne och börja mitt sommarlov med att städa mitt rum. mor har sagt till mig några gånger och hotat med att hon snart städar det åt mig vilket hon absolut inte får göra. dags för lite ommöblering och städning för nu har jag tid!

sen kan jag tillägga att det suger att vi inte ens är tajta i klassen. tänk vad mycket roligare allt hade varit isåfall med klassfester och sådant. synd för jag hade verkligen velat göra något kul med klassen.

i wanna be with you, you, you

nej jag har fortfarande lektioner i skolan som vanligt, veckan ut. dock har jag annat för mig.

jag är så nyvaken man kan vara, ögonen går inte ens att slå upp helt. trött är jag och pulsen är fortfarande hög efter att jag precis drömt en mardröm om att det först var någon i en rullator som kastade pengar på folk inne på h&m, blev man träffad var man tvungen att vara med i ett tortyrspel där döden var den enda utgången. satan vad glad jag var när alarmet ringde. det ringde för att jag tänker dra mig ner till karlskrona där vädret ska vara lite bättre än här. heh. tänker även ta på mig något jag nästan aldrig brukar ha, långklänning, eftersom jag är så satans kort. långklänning, hatt och sandaler? nu ska jag pröva något nytt.

sen kan jag tillägga att dessa snyggingar från sthlm klär sig verkligen, speciellt han till höger.

dödsdansen

brinell träffade jag en hel del vänner som jag inte träffat på väldans länge. man saknar dom liksom inte mindre för att man träffar på dom heller, utan tvärtom. jag har alldeles för många vänner som jag träffar alldeles för sällan. synd. lärarna vann i alla fall fotbollsmatchen med 3-1 om jag fattade det rätt. efter chillade jag, linn och kim på brinell innan jag och kim gick tillbaka med barso och muffins. medan muffins och barso gick in till stan så gick jag och kimsen för att möta martinio där jag tillbringade resten av kvällen. träffade även söta liam som sköt på mål med martin. sötare unge får man leta efter. lite senare så gick vi på promenad med hunden. hunden som hade ätit någon han inte tålde. hunden som bajsade stort och blaskigt. där dog jag seriöst av skratt, kunde inte andas när jag tittade på när martin skulle plocka upp sörjan. när han spydde och en granne som publik. det var längesen jag skrattade så mycket. självklart blev det jordgubbar med. vad vore en kväll med martin utan jordgubbar?

här blev jag den jag är

speciellt för laxen. blåbärspaj a la mor de jonnis ponnis. satan vad god den var. snart beger jag mig in till nässjötown för att träffa linn och sedan vidare för att se på fotbollen. lärare- elever. sweet!

män vin och sång

hemkommen från stan, fick med mig en stor spegel, ny tavla, gardinstänger, gardiner, ugnsformar och annat a mi piso. fick med mig ett nytt spegelskal till mobilen också. satan om det inte är bättre än det förra! eftersom jag gick med min far så kunde vi inte åka hem utan att ta en snabbisfika innan han skulle stressa iväg till jobbet.

just nu sitter jag framför tv:n och kollar reprisen från klockan hos stjärnorna med en katt som drömmer breve mig. sen ska jag gå ut på en promenad innan jag tänker ställa mig och laga mat till min lilla familj som är hemma. blev så inspirerad av programmet. heh.

studenten- 11


balen- 11


överklassen

dagen har nästan varit den bästa i år. sjukt underbart, dock har jag bara mobilbilder och mor har dom digitala. synd. kanske kommer någon annan dag.

åkte upp med båten och lade i den i norra vi, sedan åkte i runt lite överallt, åt och fikade på olika platser, badade och hoppade från klippor, träffade stockholmsbrats, letade upp mordplats och träffade bekanta i deras båtar. allt sådant man gör på sommaren.

mina vänner är kräsna

åkte in med tåget till stan. hämtade ut biljetterna och satte oss ner och väntade. pratade om allt möjligt och plötsligt kom kim och becka in. bara sådär. dom skulle också på the handover part II, dock inte i samma salong. filmen var självklart bra, inte bättre än ettan men självklart värd att se ( bra sällskap kan vara en fördel). gick på cafe efter, tog en varm choklad och pratade om frisyrer på folk, hur fula vissa är osv. tog tåget till nässjö sen, träffade gott folk på tåget och i nässjö på väg hem till martinio. stannade där till tolv då mor kom. lite ångest för att jag inte hälsade på hans föräldrar också.  gjort är gjort och jag kunde knappast få en bättre fredagskväll. inte nog med det har solen skinit hela dagen och det försämrar liksom inte. fint!


bullbak

vic kom och vi gick och handlade inför kvällen. sedan kom vi på att vi ville baka bullar också eftersom han är bagare. gick och handlade igen. så nu står vi och bakar. fick precis reda på att linn stannar hos sin pojkvän, totaldiss,  och niko är sjuk, alltså kommer dom inte, synd. men kim kommer alldeles strax, annars förstör vic allt så satan om han inte gör goda bullar nu. förväntningarna stiger..