h&m i samarbete med marni

Från ett italienskt modehus till ett annat, H&M lanserar nytt designsamarbete till våren.

Nyligen släpptes H&Ms efterlängtade samarbetskollektion med Versace. Från lyx till boutique, från Versace till Marni. Marni, med cretive director Consuelo Castiglioni har tagit fram en vårkollektion för H&M som släpps nästa år. Kollektionen är för både män och kvinnor, skapade i Marnis karaktäristiska färger och former.

Consuelo Castiglioni säger i ett pressmeddelande:

”Jag ville skapa en Marni-garderob med nytolkningar av våra klassiska favoriter i material och tryck som är typiska för Marni. Jag älskar mönster och har som vanligt kombinerat mönster och färger, till exempel moderna tribalmönster mixade med Bauhaus-inspirerad grafik och sportiga, praktiska detaljer"

Kollektionen släpps den 8e mars nästa år i 260 butiker över hela världen samt online.


six months

27 november

Lilli, tack för det finaste och bästa halvåret jag kan minnas, jag har haft det tungt vissa perioder men du har alltid funnits där, även att du inte tror du hjälper till så gör du det så otroligt mycket! Att bara du finns att prata med mig gör mig så jävla lycklig.

Nu inatt, när jag låg på dig och du sade att du aldrig skall släppa mig, du förstår inte hur lycklig jag blev, jag älskar verkligen dig och jag vill aldrig vara utan dig.

Jag önskar den stunden varade för alltid för den var så fin och underbar, precis som allt med dig, sån fint och underbart. Jag är så kär i dig som man bara kan bli och det borde vara olagligt att älska någon såhär mycket. Det är ju så att man blir rädd!!

Jag kommer alltid finnas vid din sida älskling, i alla lägen för jag vill aldrig vara utan dig, DU ÄR PERFEKT!

Jag har hittat något vissa letar efter i hela sitt liv, Äkta kärlek och någon man vill spendera sitt liv med<3

JAG ÄLSKAR DIG LILIAN AIKO MOHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


förlora aldrig dig själv för att vinna någon annan

nationella i engelska och sen hem och sova, timme efter timme. fick en inspirations och julkick. kom dock på att jag har alla julsaker hemma. skall i alla fall ta och storstäda lite och möblera om? skall tänka ut något fiffigt.

du är min första, sista och allt däremellan

lycklig flickvän när man kommer hem lagom förbannad från skolan och mannen överraskat mig med rosor för antal månader det varit vi, och en superfint kort med den finaste kärleksförklaringen. då brast tårarna ut, pinsamt. avslutade kvällen med underbart god mat och fika från konditoriet. känner mig som en prinsessa. ingen har behandlat mig så fint och underbart som min martin.

en smekning för själen

idag är jag arg, irriterad och sur. har ingen lust att vara glad heller idag. jag tänker vräka i mig mängder av vitlök innan jag åker till tandläkaren. japp. jag tänker ta ut min ilska på honom. mohaha. suck.

lycka är ett tillstånd, inte ett mål


som om inga sorger fanns

mobil blogg.

gårdagen tillbringades med hemligt sällskap framför idol och glass. sedan gick kvällen vidare i nässjö med jens, kinkie och tom. kvällen slutade kring ett. fint.


nu skall jag till mannen för mys och mat. väl behövligt.

 


erase me


inte den jag föll för och blev förälskad i

äntligen helg. nationella i engelska- check. nu skall jag storstäda min lägenhet innan jag åker hemhem till mor och far där helgen och måndagen spenderas. då skall jag tillbringa tid med min bästavän som kommer hem över helgen. hon är allt för bra.

how can i help if you keep pushing me away


en man är fin när han själv inte vet om det

har blivit sjuk som en gris. allt på samma gång, feber, förkyld, huvudvärk, you name it. mår kasst och har en taggtråd i halsen. därav har jag åkt till hemhem till mor och far. blir ingen skola för min del imorgon, dock har jag endast en lektion. juste, efter mycket om och men så tänker jag radera ännu fler fb vänner, ha kvar sisådär max hundra kvar.

spira- invigningsgala

var på invigningsgala med klassen igår på spira i stan, som tack för att vi gjorde saker till invigningen bla, korgen med masker på. de verkade dock otacksamma över det arbete vi gjort. fick bla. plaster högst upp bland lamporna och högtalarna och alldeles för långt fram så att vi såg bla. ola salo och chalotte perelli bakifrån. annars varade konserten i två mastiga timmar.

grattis älskade far


min älskling har ett hjärta av snö

vaknade breve mannen innan hans föräldrar kom och hämtade oss för att åka till stan. gick på a6 och åt på soya express. mums. åkte hem till mig igen och lagade pizza och hade en myskväll framför så mycket bättre innan vi spelade två omgångar familjespel med far som vanns av mig. sweet.

11.11.11

skön fredag. vaknade breve mannen och blev sen på morgonkvisten. lite skitsnack om spira och djupa besvikningar. fortfatte sedan upp med pensel och färg för att måla om vid våra skåp i skolan. roligt och svettigt för en gångs skull. bjöds på fika, godis och dricka. blev färdiga kring halvtvå och fick sluta kring det. juste, ingen fysik idag heller. för bra.
tränade en kortis på gymmet och åkte tåg med far hem. ett alldeles eget tåg med massa vagnar med papper i. äntligen helg.

låt mig komma in, jag vill bli din

sjukaste castingen?

i'll be fighting with you

my friend kimberly, so damn good!

when you lose everything you ever knew


nobody taught us to quit

Honey Harmony bath oil from Rituals. Headphones from Marshall. Leica X1 camera. Fringed clutch & leopard bangle from J. Dauphin. Tassle loafers from Topshop. Blackberry Bold 9780. Byredo 'Loose Lips' fragranced candle. Narcisco Rodriguez 'For Her' fragrance. Chanel 'Péridot' nailpolish. Ring from Cocoo.se. Burgundy faux fur scarf from Topshop.

trick or treat

J.Dauphin spider & pearl ring, Hanky Panky lace bra, Stilletto pumps from Nicholas Kirkwood/Nathalie Schuterman , Lush soap in 'Unlucky for dirt' & 'Coalface', H&M caged bracelet, Chanel 219 'Black Satin', Samsung NX200, Snake ring from Friis&Company, burgundy reptile clutch from Prada/Nathalie Schuterman.


spelar boll och jagar troll

kvällen igår med fiskus behövdes. mat, snacks, skitsnack och lögner. det var alldeles för längesen detta skedde.

you're a mess

efter hockeyn mot tingsryd med mängder en skratt så drog jag och laxen mot niko och unni för att senare dra oss mot linn och becka innan vi drog till wf. träffade en hel del gamla människor, hela min högstadieklass typ. efter underfär en timme när vi släppt loss kom martin och hans guys och när de stannat där i fem minuter så bröt tredje världskriget ut. slagsmål åt alla håll, krossat fönster, polisbilar och för mycket folk för en "hemmafest". så vi drog hem till linn tills det lugnat ner sig, för att sedan gå hem och sova.

ville säga någon om alla goda teorier

lite spontant och stressad men okej. hämtade mannen i morse, åt lite frulle och spelade familjespel med honom och far. naturkompaniet på a6 ringde och sa att min jacka hade kommit? den sista som finns i världen? superglad i alla fall. fjällräven greenland women parka. fick lite panik över att det är fest på vd huset. några killar som hyrt lokal och har fest där ikväll, så ett par skinbxor och ett linne fick följa med mig hem också. far nöjde sig med en ny systemkamera. nu har jag precis kommit ur duschen och skall fixa mig för strax innan sju åker jag till ishallen för att titta på hockey med laxen. synd att vic åkte iväg. direkt efter drar vi till niko och unni för att fixa det sista innan jag springer förbi john innan vi går till vd. möter upp linn och becka med. juste, kommer somna hos mannen också. bilder kommer senare.

with arms outstretched

somnade hos mannen igår. upp vid åtta och spelade hockey med niko, kim och honom. holgersson åkte till sjukhuset istället. vet dock inte om det var så mycket till hockey, man är liksom inte lika tyken när man väl är på isen och märker att dem som är sju år åker bättre än en själv..

almost everything

åkte till lägenheten för att hämta kläder och annat till senare i veckan, tar alltid med mig för lite saker. letade efter ett par nya skridskor också, hittade inga i min storlek i vetlanda. prövade allt. sen frisören? jodå, en hel del åkte av. var inne på intersport med, hade vadå, tio minuter på mig att hitta ett par skridskor, fanns ett par bandyskridskor i min storlek. så tog dem. hade liksom inget val där. åkte dirr till mor och dagiset och lekte lite med barnen innan mor slutade. barnen är för bra och personalen lika så. love love. ikväll åker jag antingen till mannen, annars sover jag home. allt beror på när han tänker släppa sina dudes.

friends, lovers or nothing

eftersom min babe (marcus krüger) har gått över till nhl, så har jag fått hitta mig en ny, mika zibanejad artonåringen som precis kommit tillbaka från nhl till älskade djurgårn.

it's been a long night

dagen blev inte som planerat. ingen hockey idag. synd för jag var verkligen taggad till tusen. ville bevisa för mannen att jag, niko och kim lätt skulle leka sönder han och hans dudes i hockey. vad händer idag istället då? frisörtiden står ju kvar och idag gör ber jag min frisör om en sak. hon får göra exakt vad hon vill. detta kan bli spännande. återkommer senare idag om resultat.