aspö

pre cis hemkommen från aspö eller mitt ute i skogen vid en jätte fin sjö, där HV, BF och FP var. mycket trevligt med tävlingar och lekar i vårt och torrt. tror även att det blev årets sista dopp utomhus. satsar man så satsar man. mycket bra flickor. problemet var att vi inte hade med oss ombyte men det gick som det gick. vi vann dock inte men vi hade nog bäst tid på allt.

inavelsjö

solen lyser, takida på volym och här sitter jag och angelica med en jens som står bredvid. as grymt.

tåg trip

efter att engelskaläraren aldrig kom så bestämde HV10 oss för att gå hem, så nu sitter jag på tåget på väg hem med härligt folk vid namnen, jasmin, jasmine och sandra . ska till nässjö och träffa kimberly, gå in på smycka och kolla halsband. ska bli kul att få träffa min lilla kimberly.
som många andra så äter vi mat i skolan och efter var jag och jasmine nere på willys och skulle köpa strepcils, men nej, då har dom åldersgräns. så fick gå in på apoteket istället. lika bra det.
när jag kommer hem vid fyra tiden så ska jag äta och sedan träffa jens som jag inte har träffat på år och dagar.
som sagt har jag och mina klasskompisar humor. underbart!

njudungsgymnasiet

jösses amalia, min första tanke när mitt alarm gick var "varför ringer min väckarklocka på lovet?" men efter cirka tre minuters mycket intensivt tänkande kom på att juste, skolan börjar ju idag. låg ändå kvar i tio minuter. första skoldagen i en ny skolan i en ny stad med nytt folk, hoppas på en bra start. mina fina flickor kommer få det super duper bra i sin nya skola som inte alls ligger på ett nytt ställe utan nytt folk, jag saknar dom och skulle vilja gå med dom, men satsar man på att bli miljonär så finns det mycket som tär, oj ett rim på morgonkvisten var inte dåligt. nu ska jag äta.

artonde mars tvåtusennio

precis kommit hem efter en promenad, eller egentligen till willys för att köpa mig bröd. grovt faktiskt. jag borde egentligen städa för det behövs, men istället står jag och tjuvkikar på några ungdomar som spelar basket. nej jag ångarade mig, dom spelar fotboll. det påminde mig om hur trevligt jag och niko hade när vi var på näridrottsplatsen i nässjö och spelade basket eller när linn och kimberly var här i måndags och vi spelade basket här utanför. en väldans trevlig sport. just nu fick jag oerhörda magsmärtor nu tänker jag lägga mig och kolla på tv innan dolle kommer för att hålla mig lite sällskap till i morgon.
en mycket gammal bild, lite närmare ett och ett halvt dock finns fina minnen bakom den, exakta datumet är den 18 mars 2009

internet

omg , jag har internet igen efter vadå, typ en evighet! helt underbart!
mina fina flickor är här nu och har sovit här över natten, helt underbart det också! mycket skratt och lite sömn på det också! nu kom solen också , kan det bli bättre? nej!
nu tänker jag inte stänga av mitt internet! dock stängs det på och av av sig själv , känns inte alls bra

visade fingret och drog

efter en väldans trevlig gårdag så sitter jag nu på väg hem igen till min lilla etta och har internet! hur bra känns inte det?
gårdagen var ganska överlägset den bästa dagen på v- festen , lite mindre synd att det bara var jag, niko, kimberly och unni. i vårt privata jetplan var jag och min kära väninna niko ute på en cykeltur. på v-festen var även anna bergendahl, någon från lilla medolifestivalen och andra där och underhöll oss ( rock'n roll agnes), även att vi hade klarat oss ganska bra själva! kvällen slutade absolut inte efter v-festen utan den slutade hemma hos niko vid fyra tiden eller något liknande. kan även tillägga att jag tåget/ jetplanet på väg hem var det roligaste på länge!
tänker även tillägga att jag nästan dog nyss när man mamma kör som en dåre och kör före när det är heldraget sträck? och är väldigt nära på att krocka med trafik från andra hållet? hon kör sådär 125 km/h på en 90 väg. känns inte så säkert..

rise and shine

morgon morgon, gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig på v- festen.
idag vaknade jag en aning bättre än igår, men jag vaknade ändå otroligt tidigt! sover inte alls mycket längre, bara några timmar och när jag väl har öppnat mina bruna asianögon har jag väldigt svårt för att somna om även att jag är hur trött som helst.
hittade även en artikel på aftonbladet om att vänsterhänta dras till varandra, läs den! lite läskigt för båda jag och kinkie linkie är vänsterhänta..

flickor fina

sitter hos linn och dansar lite lagom till macarena ch lite YMCA, wohooooo!!!







fina bilder från förra året....

back to the beginning

hemma efter en snabb runda hos susanne, hennes humor är oslagbar!
jämnade ut håret nu efter min page från höstas och tiden innan det, så nu är allt på väg tillbaka igen..
2008
2009
2010

jönköping och överallt

äntligen hemma efter första dagen på vätterfesten! eller kanske lite lagom synd att säga äntligen?
det är ju och andra sidan bara torsdag så jag ska väl inte klaga på att det inte var så mycket folk, men hoppas på bättre i morgon, eller ja, kanske ska säga i dag?

ett rum tommare


16:08
och min äldsta bror har blivit vuxen och flyttat hemifrån. tiden gick så otroligt snabbt från att han lärde mig nians gångertabell tills att han helt plötsligt tagit studenten och flyttat hemifrån..
han & karro kommer få det helt underbart bra och jag önskar dem all lycka.
p.s  jag är stolt över dig

dagar kommer dagar går

de senaste dagarna med gudrun i tidsordning


martin shop nr. 2

grattis till karro som fyllde nitton dagen som vi åkte till ullared..

bilder från tisdags och våran roadtrip till ullared

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaha, vad händer idag, det är frågan. Jo ikväll blir det fiesta med öl-poker och dunk dunk musik igen.  Kanske träffa daniel också? kinkie linkie och jag har planer i alla fall, eller jag kanske ska kalle henne för gudrun?

Jag borde städa mitt rum för det är inte fräscht, inte alls, över huvud taget. Det ligger kläder över halva golvet, och kartonger, påsar, väskor, skor,  album och kollegieblock? på den andra halvan.  Problemet är att jag absolut inte orkar städa. Nej nu tänker jag ta på mig ett par lurviga strumpor och städa för jag flyttar faktiskt på riktigt om inte alls många dagar (sist blev jag och mamma så arga för att vi inte är biffar och orkade lyfta in sängen och soffan, så vi åkte hem igen och lämnade allt)

 

egentligen så åkte jag ju till ullared för att köpa mig ett duschdraperi, därav kände jag att jag var tvungen och visa hur duktig jag var som köpte mig ett alldeles eget!


martin shop

full rulle hela dagen och jag har inget internet hemma.. en betongbil har tydligen vält i samhället och förstört ledingar och kablar.. iaf. dagen har varit mycket bra.


vaknade halv sex för att åka till ullared med skönt folk. mycket skratt! kom hem efter tio timmar och med värk i fötterna. var också en en aning fattigare och med kläder och ett duschdraperi från ullared och två par skor från scorett!

somnade direkt när jag kom hem till allt för min syster, mycket fin film! väcktes sedan av att jens ringde och ville träffas.. hade även somnat och missat att träffa jenny, så blev träffa henne också!



nu sitter jag här hos jenny med dunk dunk musik på högsta volym och med folk som festar hejvillt,tänker joina nu med min kunga krona!

p.s. det är mest pojkar här som sjunger och dansar till " girls just wanna have fun"




bilden är helt random, kanske kommer bilder från våran lilla trip till ullared, då cilla, karro & min bror var mycket snygga!


syfilis, könsvårtor & zingo

gårdagen var helt sjuk! det var verkligen all in och jag gillar det!

tänkte också tillägga att jag fick stressa i slutet, även att jag hade mitt lilla schema och började i god tid. kom även lite sent till niko, dit jag skulle först, eller egentligen så hann jag aldrig komma till henne..
det skulle kunna bero på att jag helt och hållet glömde bort att jag skulle äta innan också..
åhh jag älskar verkligen när man träffar sina girls med mansröst och bara lever livet, glöm inte att syfilis& könsvårtor smittas via cigg, men om man springer genom halva staden och in på en pizzeria och köper sig en zingo så är du räddad!







girls just wanna have fun... bilderna är tagna av kimberly


kvällen slutade underbart men jag har absolut ingen aning om tid eller så, vi somnade i en säng i alla fall helt underbart!