när tårarna tar över


smärtsam lögn

trevlig stund med vic. har inte träffat honom på hurlängesomhelst. han var i marocco förra veckan och jag har aldrig sett något så solbränt. han såg sjuk ut så bränd som han var.
i alla fall pratade vi en hel del om allt och inget. en sådan vic som jag verkligen tycker om. helt plötsligt utbrast han att jag var rätt alkoholiserad?
nej, jag anser själv att jag inte är mer alkoholiserad än andra ungdomar. men jag har absolut inget emot alkohol och jag bryr mig inte alls om hur mycket andra dricker. vet att jag själv blir irriterad över när folk lägger sig i för mycket. det är upp till var och en.


förfix & förkrök1


suga av


musarm


vem ska jag tro på?

nu har jag nästan varit hemma i en hel månad. levt livet som jag gjorde förr, med gamla vanor, som innan jag flyttade. jag saknar en hel del av det med, men och andra sidan måste jag lära mig att bli självständig. i dag var sista hela dagen hemma. i morgon åker jag tillbaka för att fortsätta med mina studier.
kvällen tillbringades med mina absolut finaste fiskar på coco thai. en trevlig resturang. dif vann hockeyn, vilket också var trevligt.

hora

känns fett med den ny dator. känns fett med en säkerhetskopierings från förra.
nej, jag sov aldrig hos l, ringde far vid halv ett. orkar inte skriva varför. träffade min väldigt gamle vän jacob i går, har nog inte träffat honom sedan vadå, trean?

tjock


kom ihåg mig då

somnade relativt tidigt igår, sov hela natten och nu känner jag mig som en ny människa. helt otroligt.
runt två tiden åker jag in till stan, övningskör, heh,  köper en ny resväska, letar ny fjällräven väska osv. efter stan åker jag hem, packar om väskan, äter lite, sedan åker jag in till linn makrill, där fix väntas med henne, becka och laxen? sedan tar vi privatjet med niko & unni också. åker in till stan (igen) och går ut där.

flower power


skidåkning

perrepaus och jag tillbringar tiden med att ladda över bilder från dagen. isaberg. båda trillade, båda hoppade, båda åkte slalom.

saknar skolan, oerhört


ute på hal is


en snarkning från soffan

sitt inte i en fåtölj där en snut har suttit.

hockeyn, trekronor besegrade finnland i straffar. sörjer fortfarande över kruger, men inget allvarligt. tur.
spelade precis lite familygames. settles. jag, far och bror. bror två kom ner och hånade åt mig över mina placeringar. två minuter senare vinner jag stenhårt. från att ha legat sist slår jag en nia. tar mina kort och gör mitt drag. iskallt. nu blir det mat. sedan drar jag in till nässjö. ska nog försöka hinna städa lite innan. får fint besök i morgon också. super.
pluggandet? det kommer när jag får tid över.

cheap monday a/w 11


sagan om patta

det var en gång en ful tjej som hette patta. hon bodde i en stad som hette sura småstaden och den låg långt långt bort från andra städer för det var ingen som ville bo speciellt nära patta. men några var tvungna. dom var: tor, jan, martin, roger, anna, sofie och några till. patta hade inga syskon för hennes föräldrar var döda. mamman dog på grund av att patta föddes på sjukhuset alltså, och pappan dog när patta var tre. många tror att hans hjärtattack berodde på att patta var så jävla jobbig.
patta var lärare i en skola men hade bara tre stackars elever i son klass, för det var ingen som ville gå hos henne, men dom här stackars tre fick inte plats nån annanstans. och när patta  var liten och dom körde ryska posten var det inte som ville pussa på henne så hon fick gå hem till huset där hon bodde. hon hade inte ens hund för då skulle hon bara glömma de den mat.
patta var det dummaste alla visste. hon hade jätte långt hår som var slitet och fult för det var ingen frisör som ville klippa henne heller. patta var kär i en vi kallar petter och han är en pappa fast patta var kär i honom i alla fall. för hon fattade visst inte att man inte fick det. och pettter vill inte ha patta, men patta tvingar honom och hon är så elak mot honom. hon säger att han måste hämta henne varje gång hon ringer och vill ha skjuts. så han måste. men han vill inte ha henne, men det fattar hon inte, för han hatar henne också.
som vi alla.
slut


sammanfattning

mina tre veckor börjar lida mot sitt slut. kommer sakna sexuallektionerna och allt gummiprat, trots allt. jag har ju faktiskt lärt mig att de första tapetarna kom på sextonhundra talet. för sköna dudes.

debut

äntligen färdig. la ner hela min skäl på denna. ne, nu ljög jag. denna ska jag i alla fall bjuda på i morgon. de ville ha något personligt och den innehåller varken citrus, russin eller wienerbröd. inget nyss att jag älskar skaldjur och havet.

headbanger

blev lurad av solen.. var inte så varmt ute som jag trodde. gick in ganska snabbt igen. men kameran följde med ut, katten också.  jag tänkte vara smart och passa på att göra lite skolarbete nu när febern har invaderat mig, dock inte så kraftigt. men istället kommer huvudvärken fram så fort jag ska koncentrera mig. det går max tio minuter, sedan skriker den på mer ipren, mer alvedon,  mer ibumetin mer av allt.

det är för kallt för att vara ute, känner av febern för mycket då, kan inte vara inne och kolla på film, kan knappt blogga utan att huvudet sprängs. usch, fy och blä. lyckades ändå att beställa ett par byxor och en väska, så är nog rätt nöjd ändå.

din mamma


imagine


du fick mig att inse

precis suttit och kollar på ett avsnitt oth. ganska underligt hur mycket min hjärna börjar tänka så fort jag börjar titta på det. underbar serie, väl gjort och berörande. innan dess så körde jag en sväng för att slira och sladda lite och efter det bakade jag en fragilités bakelse igen. bara för att jag är för lat för att slå upp något i en receptbok och för att min dator är på lagning.

kom ihåg mig då

semlan satt ganska fint. snart lite övningskörning, det där med att stå på dragläget och stå på det i uppförsbackar är som sitter i ryggmärgen precis.
tänkte vara duktig och öppnade min matte b bok och göra några tal, dock stängde jag den igen så fort jag såg ekvationerna. har verkligen inte ork längre. fy på mig. tänker bara på massa annat som när typ grisen blev slaktad. och undrar fortfarande hur mycket blod det vad. aj. känns som om jag drar mig till pianot och plingar lite där istället.

väntan leder ingenstans

var precis ute på promenad i solen. blir superglad och får en enorm energi av att vara ute i detta vädret. träffade också en mängd människor. har nog aldrig sett så många i lilla inavel. folk som promenarer, åker skridskor och är ute och leker.

även att jag bara hade kameran som sällskap så var kul, helt sjukt. det kommer en bil full med typ tjugoåringar. nyktra, nja det vet jag inte. men snygga? japp definitivt. när dom kör förbi mig så saktar dom in. drar ner rutan och verkligen stirrar på mig. sedan trycker någon till på gasen och de kör rakt ner i diket. då kunde jag verkligen inte hålla mig längre. skrattade så att jag knappt kunde stå upp. men nu semlor.

säg ingenting till mig

hade ett rätt intressant samtal innan om när killar blir män. killar är barnsliga, ganska omogna, mer på ett negativt sätt. män är ståtliga och vet hur man ska bete sig för att räknas som en man, typ hålla upp dörren och så.
även att de flesta flickor tror gott om de flesta killar. medan att kvinnor är mer skeptiska om män.
tänker nog strunta i att ringa, ingen kommer svara ändå. har försökt nu några dagar. vill man inte så vill man inte och då ringer man inte tillbaka.

handic

förmiddagen bestod av att bränna femhundratrettiotvå kalorier och ha fel på tiden. en runda i vetlandas butik också. fick med mig mina efterlängtade örhängen. knas att de finns i vetlanda men inte i stan.

eftermiddagen/ kvällen bestod av att jag tog tåget till nässjö staden för att möta upp fina nikolina på stationen. sedan begav vi oss mot hemmakväll för att hyra oskuldens tid. helt okej film, eller kanske lite mer än okej, men inte top fem. vi gick vidare mot ica för att köpa en daimtårta, vilket är tradition enligt mig och niko. dock fanns det ingen där, dock kom vi ut med cider och estrella femtio procent mindre fett sourcream& onion chips, vilken är den godaste och knaprigaste. mums. vi gick sedan till willys för att köpa vår efterlängtade daimtårta och sedan hem till niko. där det blev en film & mys kväll med ny tv och allt. efter filmen var problemet att få ut skivan ur tv.n. men efter en kvarts intensivt letande hittade jag svaret.. i bruksanvisningen. heh. stannade inte så länge, men nu inser jag verkligen hur mycket jag saknat våra omogna kvällar.

övningskörde hem och far tyckte att jag jag skulle lära mig att hantera en situation med sladd. har nog inte haft så roligt när jag kört innan. nu blir det en film och lite telefonsamtal.