puder före luder

lika knas kväll igår som kvällarna innan. börjar få tillbaka de gamla vanorna. efter maten träffade jag angelica, tog en promenad och jag missade hockeyn, med en tår i ögat. efter hockeyn drog vi till jensi jensi och l. krökade, krökade, krökade, rökte och krökade. har nog aldrig krökat så länge som jag gjorde då. vid tre tiden åkte vi in till nässjö, köpte cigg, hämtade frank. chillade lite hos frank först, sedan in till jensijensi. efter det åkte vidare till eksjö, dom gick in på hotellet, träffade roberto. sedan åkte vi tilbaka hem. frank deckade dirr. vi andra öste på några timmar till. innan vi åkte till rolf, och l och jensijensi gjorde inbrott? vid fem tiden kom snuten och hälsade på. nedranns otrevliga och dumma. lagom racistiska också. äsch, det slutade inte där. det slutade någon annan stans.  vaknade mellan l och angelica iaf med en satans huvudvärk. på morgonen tog jag och angelica en promenad, gick ut sjön innan jag gick hem och åt. nu blir det att skriva dagbok som måste skrivas. sedan träffar jag angelica igen.

apu dag 1

att stå och sortera tapeter och lägga i olika kartonger i sju timmar är inget jag rekommenderar. fick även lära mig att tapeten kom på 1600- talet. nyttigt. då man använde det lite för att isolera. tapeter i tyg.  på lunchen träffade jag sofia och vi tog en kebabtallrik. en gång aldrig mer. mår fortfarande illa. usch. klantig som jag är skar jag mig på en tapetrulle och blödde ner den. trillade även rakt in i en hylla så att mitt ben är uppskrapat och smått blått. äsch nu ska jag kolla igenom elle som har luggit på skrivbordet alldeles för många dagar. sedan blir det promenad med kinkie linkie.

delicious

alessandra ambrosio

karaktär

slutar om en timme ungefär. ligger ganska mycket efter men det får jag absolut ta igen. läste igenom min egna blogg i går och skrattade ganska mycket. jag pluggar inte så mycket som det står att jag gör. även om jag skulle vilja göra det. äsch. när läraren inte ser sitter jag, rut, sofia & jonnis och tar kort.

the beach

hade ett kapitel på engelskan om "the beach". med leonadro di caprio är den värd att se. absolut.

bombnedslag

så här kul har vi i skolan. vi slår sönder pepparkakshus och äter upp gamla skumtomtar från året innan.

pitch black


småflicka


heartbreaker


edward blom

satt nyss och kollade på någon repris av stjärnkockarna och lade märke till edward blom. superskön kille. underbar. hahaha, skrattar när jag ser honom och får ett leende på läpparna.


kalasmat


dagens händer och fötter

har precis varit ute på promenad med angelica och det är lika underbart som alltid. dock lite kallare denna gång.
tänk vad sena reaktioner man kan ha. mötte en bil (daniel) bakifrån när vi gick mitt på den lilla vägen och min första tanke var: varför kör han inte?. kan bero på att jag och angelica gick i vägen.


snart är det mat dags och fira bror som gäller. lite tårta och stuff blir det också. vi har som tradition i familjen att födelsedags barnet ska få välja maträtt. alltså fick bror min välja och det blev en japansk maträtt vid namnet teppanjaki. nyttigt och gott.


senare i kväll blir det att läsa ut den ogillade engelsk boken som verkligen stirrar på mig. skriva en analys på den och skicka in. blir även att packa mina saker för en hemfärd och umgås med angelica.

doften


wawawoom


brigitte bardot

den otroligt vackra kvinnan som skapade bikupan.
men nu, jvm i hockey.


stockholms stolthet

när det är skola brukar min underbart fina vän jonnis ponnis hålla mig sällskap om nätterna. i och för sig så gör hon det även när det inte är skola också. hon är riktigt bra och riktigt fin. hon är en sådan person alla behöver ha i sina liv. hon har sina egna små ord till saker och ting vilket gör henne så personlig. jag har aldrig mött en sådan person som henne under mina sexton år.


i alla fall.  när vi egentligen borde sova om kvällarna och nätterna så brukar hon få använda sina otroliga målartalanger. den människan kan rita och måla. helt klart.

waterproof


äldsta bror

grattis älskade bror som fyller tjugo år idag. helt sjukt.
han är nog den som jag ser upp till mest i familjen. han är riktigt bra.

snakebite


aids

nu har jag ätit mig fet efter hockeyn.
jag hatar arenan ungefär lika mycket som innan. går inte ens att skicka sms eller ringa för att det är så mycket betong.
hatar den lika mycket som jag hatar aik & h(i)v.
nu ska jag lägga mig i soffan och bli fet innan jag drar ut till jens.

hangover

lite smått bakis är vi alla och spelar lite spel och äter oss feta som tidsfördriv.
trötta är vi allihopa och det är nog de flesta andra också.
snart går jag ut på promenad med angelica. bra start på året.


wonderbra


ring klockor ring