drömmer om lyckan som om livet blivit fel

min sista sommarlovsdag och imorgon börjar tre veckors roligt jobb. dagen tillbringar jag med mig själv, helt ensam. har varit i stan med far, bror och victor som äntligen har kommit till oss från brasilien. resten av dagen tänker jag tvinga mig själv med att städa mitt rum på riktigt med allt vad det innebär. vid sex blir det i alla fall one tree hill. dagens höjdpunkt.

alla till malmö

järnkaminerna firar trettio år land och rike runt och satsar därför på en riktig invasion av malmö. detta blev en bli en helg som var helt utöver det vanliga.. tack malmö för smällaren. tack malmö för att ni förstörde matchen. tack för dom tretton minuterna av spelet.

i hope you have a nice orgasm with your dog tonight

trevlig dag i värmland med trevligt folk. sol och värme.  jag har skrattat åt dialekter, åt folk och åt pappa. tittat på tretton minuter av fotbollen men framförallt kört bil i nio timmar.

weeks go by like days

molnen lättade på sig och regnet har öst ner periodvis medan jag har varit hos min man. tvårätters på menyn. först kyckling och sedan skaldjur. ack vad gott det var. humor är något den familjen också har.

det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer

min sista vecka innan tre veckors jobb. förkydlningen har trängt sig förbi mitt immunförsvar. min sista vecka men inte är jag ledsen för det. jag har haft ett underbart lov och den sista veckan har varit riktigt bra. mycket tid med min underbara pojkvän, finaste fiskus, bra live-musik och det är bara halva veckan. en halv vecka kvar.

beauté française


genau wie ein hund ich will


♥ ♥


cause you are my heavensletteløkka

detta med allt som hänt i norge. att jag inte uttryckt mig tidigare betyder inte att jag inte bryr mig, utan att jag egentligen vet för lite om detta. självklart tycker jag det är hemskt. explosionen men framförallt att flera dussin har dött. att endast en person ska ha gjort det som skedde låter för mig orimligt. att anders behring breivik, 32, har skjutit ihjäl minst åttiofem på en och en halv timme. han anländer och presenterar sig som polis och säger att han är utskickad med anledning av explosionen i oslo. han får åka med till ön i lägrets egen båt, tillsammans med flera lägerdeltagare. de runt femhundrasextio deltagarna på ungdomslägret sitter i informationsmöte med anledningen av terrorbomben i oslo.när ungdomarna kommer ut ur huvudbyggnaden står 32-åringen utanför med skottsäker väst, ett handeldvapen och ett automatvapen. polisklädd säger han att han ska informera om attentatet i oslo. kallar till sig ungdomarna vid huvudbyggnaden. han ska ge dem information om det som hänt i oslo säger han – och börjar skjuta. anders behring breivik fortsätter genom huvudbyggnaden på ön och skjuter. han går vidare mot tälten, skogen och strandlinjen i jakten på ungdomar. när han tillslut blir gripen så skrattar han. sjukt.


brutalt men kan inte säga mer än att han är ett geni. iskallt och professionellt.


i wanna feel what love is


v to the valley


a friend with weed is a brother indeed

är trött på att vara hemma. vill bort, ta med mig fiskus och leva livet med dom, lära känna andra och ta allt som det kommer och bara njuta av att jag har världens bästa vänner. en vecka räcker faktiskt. just nu skulle det sitta fint att vara hos unni med fint folk. cyklar dit med laxen imorgon istället.

the places you have come to fear the most

är hemma i inavel för att ladda om krafterna. gör sådant jag tycker är kul och roar mig lite smått. ikväll kommer kinkie linkie hem. äntligen. annars tog jag hem högtalarna, rätt gott. men nu ska jag kolla på fotbollen, bronsmatchen!

i miss you my dear


metmartin

två helt underbara dagar med martin och jag känner något jag aldrig känns förr. martinio och jag gör saker jag inte brukar göra ( typ fiska) och jag har lärt mig att man inte alltid behöver vara så snygg när man är med honom, det gör liksom inget om jag är lite barnslig. medan han åker till solen stannar jag kvar i regnet. väljer lite tapeter, färgsätter och gör sådan jag tycker är kul. men nu ska jag baka.

pick me up


smell like shit


det överexponerande gömstället

min man har inte hört av sig om festen som han skulle så laxen och jag dissar. min man dricker kaffe ibland och det vill jag också kunna och velat göra det ett bra tag, dock utan goda resultat. har inte städat mitt rum. gör det senare. så jag bakade en nöt-moccarulltårta. alltså en rulltårta med nötbotten och en moccakräm inuti. gott med lite kaffesmak. istället för att städa mitt rum satt jag och tänkte på det här med att lita på folk. för mig tar det lång lång tid för att kunna lita helt på en människa, hittat ett undantag. blir jag sviken så tar det ännu längre tid och oron finns där hela tiden, men när jag väl litar på någon så gör jag det fullt ut. är inte orolig för någonting och shit vad skönt det är.

youre my bro from another whoer

borta bra men hemma bäst. kom hem vid sju och har precis ätit lite och ska strax städa mitt rum, enbart för att mamma inte hinner och att det är ohälsosamt att bo här nu. ikväll blir det nog att vara hemma, orkar absolut inte festa för jag somnar när som. glömde byta adress så det senaste elle numret kom till min gamla lägenhet så köpte med mig det senaste numret som jag tänker mysa med ikväll. efter att jag har storstädat mitt rum och träffat jensijensi..

vitsippor fast blåa

hinner knappt med bloggen ibland. men idag firar min blogg ett år. grattis, bra jobbat. firade kim igår hos vic och sedan sov jag hos henne. nu chillar jag och kim in my crib. kom hit åtta i morgse. vi åt lite frulle och sedan gick vi runt sjön och  strax ska vi laga mat a la laxen innan vi cyklar in till nässjö för att ta en dusch och fixa oss inför fest. hahaha vi kommer efter halva vägen. totaly awesome!

gårdagen


bara sju dagar


my love is bigger than your love

far kom hem med ett farmorsarmband till mig. jag kallar dom för farmorsarmband eftersom jag fick ett av farmor en gång i tiden. jag gillar dom, dom massproduceras inte liksom och är handgjorda. love it. annars har jag sovit på dagen och är pigg nu. pigg och uttråkad. heh. skulle kunna döda för klockan från michael kors också i detta nu också.

darkness on the edge of town

min helg har varit över förväntan. spontantripp in till stan i fredags, bio-  kronjuvelerna och mat på en grek och en italienare. en natt breve min man och en morgon utan en löprunda. med sömn istället. en snabb frulle innan vi tog ännu en spontantripp till stan och gick på a6. min man bjöd mig på mat vid piren och satan vad gott det var innan vi tog tåget hem och jag spontanspenderade ännu en natt i gott sällskap. allt var så undebart, enda tills jag kom vem runt två. min bästa vän har flyttat nästan fyrtio mil söder. inga fler beck- kvällar, inga fler promenader, ingen att prata konstiga minnen med, ingen att vara extra barnslig med, ingen att göra konstiga saker med. min bästavän har blivit stor, men hon kommer alltid vara min bästavän och alltid den som står mig närmast hjärtat.

blev visst ännu en natt hos min kära


ta aldrig någons nycklar

blev en spontantripp till stan igårkväll, kronjuvelerna på bio och sedan en italienare och en grek. krovjuvelerna var superbra och tårarna kom tidigare än väntat. värd att se! äntligen fick jag bjuda på allt. kvällen avslutades med jordgubbar och nu drar jag och martin ännu en spontan till stan, lite hårprodukter och mat denna gången. hur bra är inte mitt liv?