jag har fångat en ängel

trött och stressat fram till halvfem. fick nycklarna till den nya lägenheten, fick dock vänta ett tag. har satans ont i ryggen nu när jag känner efter. jag vet om att jag lyfter fel. annars har jag spenderat tid med martinio här i inavel. mysigt värre med dopp i sjön och fina skrik till det. kvällspromenad och ihjälbitna av myggorna. det behövs absolut inte mer för att göra mig nöjd.

just nu sitter jag och funderar på hur man eftersänder sin post och sedan vilken tid jag ska åka tillbaka till vetlanda imon för att fixa i min lägenhet eftersom min far inte kommer förrän på eftermiddagen.


hundra meter söderut

bland det värsta jag vet är att vakna av en satans fluga som sätter sig överallt och surrar. det gjorde jag nyss. jag kunde sovit en timme till, men istället vaknar jag nu och är irriterad på flugan. funderar på att gå en promenad istället eftersom vädret är super.



tror inte mina fiskar läser min blogg, vet att dom tittar in någon gång ibland men inte mer. isåfall är jag rätt körd. saken är att idag flyttar jag. hundra meter söder ut. jag blir av med min äckliga, fula, snuskiga lägenhet och får en lite mindre äcklig och snuskig lägenhet. känns bra. mina fiskar vet nämligen inte om flytten, liten suprice. kommer därför heller inte hinna blogga så mycket idag heller. för vid halvfyra senast åker jag och papsi tillbaka hit med martinio i bilen. underbart.

doften av sommar

trött som satan och ska snart gå och lägga mig. har precis varit på en kvällspromis med kinkie linkie. sådant vi alltid gjorde innan jag flyttade. hon är allt för bra. fick även reda på att hon troligtvis stanna kvar här över sommaren istället för att flytta ner till skånelandet. superglad, dock ledsen för hennes skull. blev även lite sisådär halvt ihjäl biten av myggen när vi var ute, men satan vad trevligt det var. pratade med nonno också på bryggan och solnedgången. när jag tänker efter så är jag rätt stolt över mitt inavel.

kan inte gå promenad utan att vara tillsammans

gårdagen i eksjö var trevlig. saknar dock hästlivet ännu mer nu än jag gjort tidigare. till och med min far som är satans rädd för hästar saknar min älskling. skulle nästan kunna göra vad som helst för att få sätta mig på en hästrygg nu.

vaknar i inavel av solen. jag gillar solen. ledig från skolan men åker ändå snart tillbaka till vetlandia. fixar och trixar där. tränar lite. sover troligtvis där inatt också. annars åker jag hemhem i kväll. det börjar närma sig nu.

kommer du ihåg

det här med mjölk. jag faller för grupptryck, inget nytt. har länge tyckt att det här med mjölk är för småbarn, upp till tolv eller nått. inte nog med att det ser konstigt ut för en vuxen människa att dricka ett stort glas mjölk. i alla fall blev jag sugen på mjölk innan. rätt ovanligt men sant. så jag tog med mig ett halvfullt paket för att kolla det sista på fotbollen. när det tog slut påbörjade jag ett nytt paket och poff bara sådär tog det också slut. visst har jag besökt toaletten några gången och tycker egentligen inte att mjölk är gott. ändå har jag svalt snart två liter.

take me as you found me

somnande hos martinio och stannade där över natten. satans trevligt och med ett seriöst prat. far kom och hämtade mig vid nio och sedan åkte han, jag och mor in till stan för att äta frulle och shoppa. mamma var på shoppinghumör och jag fick med mig en hel del hem, dock inga kläder, mer saker, accessoarer och hudvårdsprodukter. det bästa av allt var att mor och far betalade precis allt. jag kanske la ut femton kronor på en cholkadkaka. vi åt även på mitt favvoställe, twincity. rekommenderar absolut stället. lyckades hitta en morsdag- present också och när vi tog en sväng in på ikea hittade jag min tavla jag velat i några år. självklart fick den följa med mig hem den också.

drop in the ocean

förlåt för att jag är sämst på engelska. nu börjar jag ett nytt liv.

you're beautiful

chill dag i skolan, lärarna har sprungit mellan museet och skolan och dagen har varit rätt oseriös. tittat på floristernas förberedning inför balen som är på lördag.

nu är jag rätt död efter ett hårt pass på gymmet och pressat i bastun efter. skulle kunna somna nu på stört om jag inte var så hungrig och är rätt säker på att jag kommer somna före nio. just nu inväntas elva lediga dagar som kommer bli rätt awesome. kommer inleda detta med en godispåse, några filmer och bli fet, dessvärre ensam eftersom jag inte kan bjuda hit någon på några dagar.

allt är upp till dig, jag finns här

olycklig kärlek är ofta en fixering eller besatthet.
 då har vi tagit på oss en offerroll. 

att älska sig själv ger en otrolig styrka. 
det vet väl alla vid det här laget.
 kan man inte älska sig själv kan man inte älska någon annan.

i det ligger att ha befriat sig från händelser i det förflutna. 

en person som säger sig vara intresserad av en djupare och varaktig
relation, men lätt blir aggressiv och finner fel hos sin partner bär på
en inre, outredd konflikt. därför sänder han eller hon ut dubbla
budskap. omgivningen blir förvirrad eftersom orden säger en sak och
 beteendet en annan.

 detta kan ligga till grund för att kärleken inte kan få ett lyckligt slut. den finns ändå kvar inom oss. vi kan bejaka eller förneka den. vi har också valet att vara nöjda med det faktum att vi har förmågan att kunna älska. att vi får fortsätta utan att få omedelbar eller evig bekräftelse på att våra känslor är besvarade.

kärleken behöver inte ett betalt - kvitterat. det är ju bara ett ord på något större och mer komplicerat än en enda känsla.


finns det en så finns det flera

känslomässig gårkväll. vaknade av att tidningsbäraren skickade in en tidning till mig som inte ens är min. gick upp ändå. hoppas på att undret sker idag eftersom det inte skedde igår. matte prov, näst sista för denna terminen. innan dess tänker jag skratta åt den otroligt söta ungen.

rehabba

slang eller inte. jag säger det ändå.

har ångest inför nationella matte a imorgon. matte b provet gick åt pipsvängen, skrev inte ens mitt namn på. tittade bara snabbt igenom och konstaterade att jag inte hade de talanger som krävdes. är så obeskrivligt skoltrött. dock sista hela veckan i skolan och tretton skoldagar kvar sedan sommarlov. i alla fall så tog jag och jonnis en sväng in på gymmet efter skolan innan jag gick hem för att läsa igenom matten för i morgon. dock glömde jag a boken i skolan. tänker sova tidigt, vakna utvilad och hoppas på att det sker ett under i morgon.

annars var orienteringen med räff rätt awesome, hittade en rätt kontroll, annars tog vi bara första bästa vi hittade. jag tycker inte om skogen när jag måste vara där, annars kan det vara rätt fin. spindlarna kryllade överallt och jag liksom väntade på att ormen skulle komma och hugga till mig. obehagligt.

älska utan att hata, tro utan att tvivla

promenad, skrattat, handlat mat, lagat mat, druckit  vuxenförbjuden dricka,ätit jordgubbar och tittat skräckfilm med martinio. underbar eftermiddagsunderhållning. det dåliga är att jag kommer ha en vecka med tre matteprov, två i matte b och ett nationella i a framför mig. inte nog med det har jag spanska och sedan tillkommer säkert något annat, fullt upp. kommer inte kunna träffa varken martinio eller någon annan vän utifrån denna veckan. men livet äger ändå.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

för exakt ett år sedan lämnade jag ifrån mig min älskling. han var det finaste som hänt mig. han fanns alltid där. han var bäst. jag trodde aldrig att mina föräldrar skulle gå med på att skaffa honom, men en vacker höstdag fick jag hem honom.

under tiden jag hade honom var jag världens lyckligaste flicka. han fick mig alltid att le. han fick mig alltid att se det positivt. oavsett hur ledsen jag var fick han mig lycklig igen. han lärde mig så mycket och vi har så obeskrivligt fina minnen tillsammans. det kommer aldrig kunna finnas något som kommer kunna ersätta honom. jag älskar dig nu och för alltid linus.

att det måste sluta såhär..


du är början på något nytt och underbart

senaste arton timmarna var trevliga men annorlunda som allt verkar vara nuförtiden. vi tog oss ett glas innan vi kilade vidare till konserten. tror jag har hur mycket bilder som helst på alla möjliga olika söta flickor på datorn som var här som jag skrattar satan till. dock kan jag liksom inte lägga upp alla. musiken var absolut inte i min smak men kul hade jag ändå. människorna var så.. underhållande, som kor som släppt på vårutsläpp. myggorna och kylan förstörde dock rätt mycket och gjorde att första delan av kvällen slutade rätt tidigt, men vid tvåtiden ringde filippuss och berättade att han var i vetlandia bara sådär. satans trevligt det där.

just cant get enough

kom till vernissagen, var där fem minuter, drack lite cider innan jag och räff blev barnvakter till louis och melvin. sjukt underbart söta barn. kan erkänna att jag hade minst lika roligt som dom.
nu är jag i alla fall hemkommen och funderar på klädval (svarta byxor, vitt linne & jeans jacka, så att jag matchar in..) och städar lite, tänker sova en timme också innan gott folk kommer innan vi drar på konsert. vi ska stå och headbanga som alla andra kommer göra. kommer bli awesome. speciellt med detta folket.

all i want i easy

har suttit och skrivit om kruger, är dock inte färdig eftersom jag dör lite då och då när jag ser honom. heh. annars har jag gjort min första lasange i mitt liv. pappa kanske hjälpte mig lite och den är i ugnen nu. ska byta om från pyjamas till träningskläder och springa en runda innan jag träffar sara som inte vill bada vid tre tiden. sweet. vid fyra åker jag på information och sommarjobb och efter det kommer martinio hit och håller mig sällskap tills jag tar niotåget tillbaka till vetlanda. kan tillägga att min bror har sämst humor.

jag har lurat mig själv för många gånger nu

somnade säkert inte förrän vid halvtre igår. film efter film och regnet smattrade så mysigt mot fönstret. jag tänkte på allt och ingenting tills jag somnade. då drömde jag en mardröm som var riktigt hemsk. vaknade kring fyra och visste inte om den var sann eller inte. tänkte på drömmen och hur hemsk den var men lyckades ändå somna om, men vaknade kring åtta igen och insåg då att det inte var någon idé att försöka somna om. släppte in katten som stod utanför min dörr och låg och myste med honom tills halvnio, då gick jag ner och åt frulle med far. självklart mobbade han mig som han har gjort nu den sista veckan..

jag har inga vänner

jag har skrivit ett reportage, saga och novell och håller på med en insändare, men jag somnade någonstans där till p.s i love you. någonstans där kom mina magsmärtor också, eller inte magsmärtor men spänningar i höger del av magen upp mot höften som gör att jag inte kan sträcka på mig. om jag inte var tvungen att vakna och skriva färdigt insändaren så hade jag förmodligen legat kvar i sängen nu försökt sova och glömmt smärtan..

en som krossar hjärtat och namnet är kokain

har gått/ sprungit runt sjön och är förvånad att jag fortfarande kommer ihåg just den vägen. gick där senast när jag gick i sexan med skolan. annars har jag bara ridit eller cyklat runt och då har jag tagit en längre väg med bättre underlag. sedan tog jag en lång dusch innan jag åt en god frukost. jag njuter mer av en frukosten om jag förtjänar den. annars har jag suttit och skrivit ett reportage om gorillan gillbert och nu håller jag på med en saga om apan holgersson och hans vänner som lurar iväg de elaka människorna. tro inte att vi får skriva om vad som helst, utan vi har fått rubriker och bilder som vi ska skriva till. men a-kursen är ju bara en prövningskurs så det spelar ingen roll om man får g, enligt vår lärare som är stenhård med betygen. för g är enligt henne superbra.. suck.

annars underhåller min katt mig rätt bra, speciellt när han kommer in och luktar nybakade bullar eller tittar sig i spegeln och tror att någon annan katt är på hans revir. nyss lade han sig i min garderob i en svettig och äcklig träningsväska under mina klänningar och somnade.

vi ska bygga någonting större

sjuttonde maj och det är norges nationaldag. min vän sonita fyller även år idag, dock flyttade hon till tyskland i somras och satan vad jag saknar människan.

annars är det tisdag och sista lektionen är inställd igen, vilket betyder att jag slutar halvtvå och då drar jag till gymmet. sedan vid fyra tar jag tåget till nässjö och martinio innan jag åker tillbaka till inavel och stannar där tills torsdag och förhoppningsvis hinna beställer dos biljetter till älskade och underbara lars winnerbäck. sweet.



boys dont cry

söndag, dvs chilldag. en dag när jag är ful och går runt i mjukisbyxor och hoddie. söndagar då jag gör absolut ingenting vettigt. tänker nog städa och smälta maten lite och sedan springa en runda innan hockeyfinalen. åker därför inte hem idag, utan i morgon bitti.


annars var jag i huvudstaden för exakt ett år sedan med sjukt underbara människor. solen sken och jag lika så. åh vad kul vi hade. vädret är inte lika fint nu och jag befinner mig inte i huvudstaden heller tyvärr. ett år går alldeles för snabbt.


om man ska bete sig som ett svin så måste man backa upp med en talang

har sovit bort i stort sett hela dagen. sovit, ätit, gått promenad, sovit, badat, sovit och nu ska jag snart äta. kommer lägga mig i soffan sedan framför tv.n, kolla på kvällen är din och sedan eurovision, där eric saade representerar sverige.

i en intervju med tidningen gp säger han: ”parkeringsböter är typiskt mig, det är min stil. bara i går fick jag två. jag parkerar på handikapplatser hela tiden, för att jag inte orkar hitta någon parkering.”

det finns så många skikt här, så många olika saker som fascinerar med citatet. sättet på vilket han ser böter som en del av en image, som en del av en livsstil. hur han skryter om att detta sker ofta, dagen innan intervjun hade han fått två stycken, slutligen hur han liksom på lattjo gör klart att han av lathet brukar parkera på handikapplatser..

i soffan kommer jag i alla fall somna med mina magsmärtor. jag skulle egentligen vara kvar i vetlanda denna helgen och studera och gå på summerdicso med snyggingarna ikväll. dock åkte jag från vetlanda igår och orkar inte åka tillbaka idag. studerandet kommer gå som det går, fyra inlämningar i svenskan och sedan matteprov igen. suck..

smakprov


popadelica

drar till popadelica med bästa kinkie linkie. efterlängtat.

du var sjutton, jag var sexton och vi skolade från allt

halvdag i skolan. prov i idé & kultur sedan betygssamtal. softish.

let me introduce my friend

jag fick ett fint mejl av emanuel innan idag. mors bästaväns son. hon kallar hennes bästavän för storasyster. han hade hört från hans mor att jag skulle gå på popadelica där bland annat han och hans vänner i im from barcelona ska spela i helgen, i så fall undrade han om han skulle skriva upp och fixa in mig på gästlistan, där kostnaden är gratis. jag har redan beställt biljetter och betalat för dem, eftersom han först inte kunde fixa in mig. alltså har jag en extra biljett över nu..

drink fight fuck

gårdagen var satans trevlig, dock inte så traditionsenlig. började med grillning hos kinkie med henne, jimmy och jocke och slutade någongång hemma med min bror.
nu blir det cykla runt sjön med lasse i öronen och matte om huvudet vill.