i'm gonna live like i've never been hurt before

efter att ha spelat lite sällskapsspel med far och mannen så njuter jag av höstlovet. mår liksom bra efter att ha anmält mig till donering. det kan ni också göra här. juste, efter mycket letande så hittade jag min fjällräven som jag vill ha, dock slut i sverige så beställde från holland. den som väntar på gott väntar aldrig förlänge.

modeman


life isn’t fair

blivit dålig på att blogga. inledde höstlovet med att åka sverige runt för att leta efter min fjällräven jacka- utan resultat. äsch, fick en trevlig stund hos min bror i karlskrona istället. nu skall jag baka rocky road. mums.

ja tack!


en paus som blir utdraget farväl

ingen kommer att kunna ersätta dig, ingen, aldrig någosin.

isabel marant


i wanna be with you, you, you

skönt med en ledig gårdag. vaknade hos mor och far, åkte på utvecklingssamtal innan jag åkte till victor. bakade citron-parfait och såg hans energidrycks samling, runt trehundra olika burkar från världen över. överrastade laxen med farpaiten innan vi tre gick till ishallen för att titta på när mannen mötte hv71. rätt awesome.

lookbook

versace for H&M, säljs online från den 17:de november.

jag vill vara vanlig, vad det nu är

en andra chans, programmet på svt som jag gråtit till varje torsdag. ett program där fyra människors liv förändrats fort. från att kunna gå till att vara rullstolsbunden. sista programmet visades idag, där vi fick reda på att pontus, som blev påkörd av en bil på nyårsafton vid 20 års ålder avlidit. han blev som han uttryckte sig "halshuggen med ett fungerande huvud" och det som höll han vid liv var en slang i halsen som andades åt honom. han är en utav de fyra man får följa under tio program. programmen ser ni här.

a second chance, the program on svt that i wept for every thursday. a program which four people's lives changed quickley. you can see the program here.

elmia garden 2011

elmia garden mässa med klassen utan mat. finns nog roligare mässor, men vädret var fint!

elmia garden mass with my classmates without food. not so nice.

go out and get drunk


finns det en är det du

efter att ha varit förbannad för att ha åkt till vetlanda för att göra ett prov, där läraren inte sagt till mig om salsbyte, så blev det aldrig av så åkte jag till mannen nolltvåtrettio i lördags, lagom glad. somnade där och igår gick vi upp till hallen och tittade på hockey, hv71- västerås, där västerås tog hem segern. stannade hos mannen och blev bjuden på trerätters, suveränt. tänkte följa med mannen upp till hallen och kolla på när dom möter frölunda, men läxorna kallar. synd.

just what i need


mr. know it all

ligger hemma i inavel och har varit här sedan i onsdags. anledning? jo, någon bakterie har träng sig förbi mitt immunförsvar och jag har haft feber och har drabbats av en förkylning som verkar hålla i sig ett tag framöver. igår hade jag en lektion, så stanande hemma. idag är jag ledig men har ett fysikprov som jag måste göra, så beger mig till skolan till tjugoitre. ikväll kommer min bästavän hit. första gången på länge skall jag och kinkie ha en kväll, bara hon och jag, göra saker bara hon och jag kan göra. äntligen.

i'm ill in a few days in my parents house, later i'm going to do a test in school even if i'm unscheduled today. my bff is coming to
me tonight and it's going to be so fun.
i,ve been ill in a few days in my parents house, later i'm going to do a test in school even if i'm unscheduled today. my bff is coming to me tonight and it's going to be so fun to see her. finally.

milan fashion week


whitney port


jag vill säga att jag älskar dig, men det är för tidigt än

skor, skor, skor.
igår när jag kollade in dessa skor från sixtyseven så tappade jag hakan. de skrek lilli köp mig men på vartenda sida jag kollade in dem på fanns de inte eller slut i storlekarna. i morse när jag kollade in samtliga hemsidor igen så hände det samma sak där. efter att fått gå en hel dag i skolan med ett överflöd av saliv så fort skorna kom upp i huvudet så klickade jag mig in på samtliga hemsidor och när jag trodde att hoppet var ute så fanns det ett par kvar i min storlek, vad är oddsen liksom? ett par kvar och detta paret i min storlek. nu längtar jag tills dessa landar i min brevlåda. närmare bild kommer då.

juste, har tydligen fått läsare från utlandet som vill att jag translate till engelska. svårt men vad gör jag inte för mina läsare? jag skall göra mitt yttersta, börjar nästa inlägg.

paris fashion week


här blev jag den jag är

gårdagen var trevlig. mannen kom till mig kring nolltvå och höll mig sällskap i nattens ensamhet.

gick promenad i morgonsolen och vid sextiden efter att mor, bror och far hade kommit hem från kalmar och karlskrona så fick jag en pulsklocka med lite onödiga funktioner innan jag och mannen åkte till linn för en fin middag med underbar mat och finaste linn, christian, niko, victor, kim, becka och mannen hos fina linn. somnade sedan hos mannen till p.s i love you. precis vad jag behövde nu när hösten tagit över naturens gröna färger till en mer mörk och dyster period.