jag försöker men jag förlorar varje gång

snabba puckar. sista lektionen var fysik och tålamodet var inte med mig, så reste på mig efter tjugo minuter och lämnade klassrummet. gick hem, packade en väska, köpte mig lite godis och satte mig på ett tåg hemhem. tänker vara hemma över helgen för att vara kattvakt. ovanligt, men nödvändigt. ska ut och löpa, plugga fysik och framförallt lyssna på hög musik. underbart. en kväll för mig själv med mig själv.

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


jag är så mycket bättre i fantasi

skönt med två lektioner. först fysiken som verkligen knäckar mig i alla lägen. prov nästa vecka tydligen också. sedan prov i någon företags service grej. slutade kvartielva. skönt. känner mig hängig så skall baka en äppelkaka och sedan vila tills fem, då blir det träning.

juste, jag saknar min älskling som aldrig förr. den älskling som alltid kommer ligga mig närmst, linus. så funderar på att kolla med mor och far om att flytta hem och skaffa en häst om stallplats och sådant löser sig. det är inte det lättaste att leva utan en häst om man en gång har haft en..

för den som letar


stand by me

har varit hemmahemma och kollat på när bror spelade match mot gränna. vinst med 3-1. gick en lång promenad innan jag åkte hit till lägenheten. nu blir det fixa lite innan sängen kallar.

du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

ännu en underbar dag med fin fint sällskap. bakning, buss och tågresa, shopping, underbar mat, pressenter av älskling och till sist men inte minst, lasse älskade lasse. allt för bra. juste efter bilresan hem så blev det en promenad i solnedgången med mannen, sjukt fint och härligt. liksom obeskrivligt om man inte befinner sig i inavel under tidpunkten.

är han fotograf eller har han bara rymt från hemmet?

det årliga skolfotot. ingen tycker om det men ändå ska dom ta det. tydligen måste man ta enskildt foto, även om man inte vill? själv trodde jag att ingen var tvungen, men tydligen är detta obligatoriskt. tycker det där är dumt. men jag säger bara en sak, hej en annan del av köping.

kärlek är som schack, ett fel drag och du är matt


nu lägger du av, det är inte roligt längre

cheap monday 199:-

liver berusar mig

hur bra är det inte när man kommer hem från skolan helt slutkörd och mannen står där och har fixat mat i smyg? räckmacka och ramlösa är aldrig fel. blev gymmet när mannen åkte till träningnen och nu kommer matteböckerna och chokladen fram. kvällen kommer bli lång.

jag ställde aldrig frågan, vad vill du egentligen

gårdagen var rätt awesome. har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde, först en laxplanka och sedan en panacotta på det. ikvällen avrundades med familjespel. kan tillägga att jag fick det senaste nummret av elle igår med jenasbiblen. härlig underhållning. i eftermiddag åker jag till ishallen för att hämta upp mannen innan jag kör till lägenheten för att gå tillbaka till vardagen. skulle göra allt för att gå tillbaka ett två till min älskling.

jag saknar dig mindre och mindre

födelsedagsfirande och jag vet fortfarande inte vad jag önskar mig. alltså får jag det när jag kommer på vad jag önskar mig. specialtråta från elises och på kvällen blev det sandsjöbaden med mor, far, karro, bror och mannen i mitt liv. han gör även att natten inte känns lika ensam och kall som den är ibland.

älska som om du skulle dö idag


jag ska inte vara någon annan som du är mot mig

riktigt bra kväll. kunde inte bli bättre. bästa matchen? inte omöjligt. stämningen på topp. tifo, matchen, suppotrarna, vännerna, djurgårn, allt var rätt. rättvis match, 1-2, djurgårn.

kärleken ser inte med ögonen utan med själen

det här är min kärlek.

martin heter han, mannen, bästisen, pojkvännen.

martin tony samuelsson.

han älskar hockey, och spelar i två lag, men är nästan alltid skadad.

hans kropp är inte gjord för att spela, men det struntar han i.

han gillar himym, och tråkiga komediserier, men mest att duscha tillsammans med hockeykompisarna och använda ålderskortet.

reta mig är ju skitkul också! reta och gå på nerverna.

och kaffe.

kaffe är nog bland det bästa han vet.

kaffe, kaffe, kaffe. alltid!

öl ibland.

och snus är gott, tycker han.

han lyckades göra min födelsedag till den bästa genom åren och det är inte dåligt.

martin är väldigt begåvad.

det smartaste jag känner.

han har en sjuk hjärna.

psyksjuk. jag gillar den starkt.

.jag vill ha den

 

han är även den starkaste personen jag någonsin har lärt känna. efter mig själv såklart.

jag ser upp till honom så mycket. fina martin. bästa martin.

 

ömsesidig kärlek är nog det finaste jag vet.

han ska vara min för evigt. det har jag bestämt.

om inte, så ska döden skilja oss.

läskigt det där med döden.

då ska jag bara förfölja honom vart han än är.

 

även att mitt första intryck av honom var en jobbig, uppkäftig elev som hade gått på en fattig skola.

och bara störde andra på lektionen genom att klaga

så är han är mannen som lyckats förtrolla mig.

jag är så kär. och jag älskar honom.


fortfarande svårt att förstå

när hv71 spelar seriepremiär i morgon mot djurgården hyllas Liv med ett gemensamt tifo.

– vi kommer att ha ett tifo i hela hallen för att hedra Stefan Liv. alla kommer att hålla upp svarta plastark och bilda Stefan Liv i vitt, säger north banks ordförande linda brevitz och fortsätter:

– järnkaminerna var det första som hörde av sig och ville vara med. det känns väldigt bra att vi fått stöd från andra supporterföreningar.  vi har kommit varandra närmre.

hv71 kommer även att hissa två stora flaggor, med bild och text på Liv. tifot kommer att hållas i samband med en tyst minut. sedan fortsätter hyllningarna under spelarpresentationen. för Järnkaminerna var det självklart att ställa upp.

 


det känns ljuvligt att få delta i något sådant. att få visa för alla hur mycket han betydde. detta ser jag fram emot.

 


jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en

cheap monday 599:-

jag kanske inte är smart, men jag vet vad kärlek är och det är inte många som gör

lycka. jag förväntade mig en födelsedag som liknade vardagen. jag fick en helt annan upplevelse. jag fick uppleva den bästa födelsedagen i mitt liv. började med att jonnis ponnis kom på morgonen med två ortoligt fina paket. sådant bara jonnis kan göra. i skolan fick jag ett linne men ja.. vet inte om jag ska uttala mig om vad det stod på. heh.  mannen blev sen hit så jag åkte till gymmet och tränade med jonnis tills han kom. när han mötte mig utanför gymmet stod han där i kavaj och en ros i handen. det där asså, det är mannen i mitt liv. kom hem till mig, åt mat som mannen förmestadels lagade och sedan fick jag tillbringa min födelsedag med mannen som förtrollat mig. från ingenstans alls tog han fram något som jag verkligen älskar, tofeffee. sista timmen tillsammans bestod av ostbricka och tofeffee. lycka.

jag måste ändra historien, sedan kan vi låtsas

det här med födelsedagar, det kanske är en känslig sak för vissa och årets upplevelse för andra. själv vet jag inte riktigt. idag är det min dag. vill nog inte bli mycket äldre och sedan förra året fick jag ingen bra bild av födelsedagen eftersom jag bor ensam. jag önskar mig liksom inget speciellt heller. spännande att uppvakta sig själv på morgonen liksom. nej alltså blir det en helt vanlig tisdag för min del. inget firande. bara en helt vanlig tisdag. istället blir det house party med fiskus i helgen.

bruno mars? nej jason chen


it's okay to be not okay

förfest hos mig där blev minnet bra men kort. en parym och glasvas borta. synd. i lördags kände jag mig för gammal och blev sängliggandes den större delen av dagen på grund av sjukdom och inget annat. nu blir det en lugn period framöver, vill inte vara sjuk igen. annars orgienterade jag och mannen i lördags, vilket gick mindre bra. dagen har även den tillbringats med mannen. underbart.

att hitta något är lätt, men att gömma det är svårare

995:- lyle & scott

kroppsstrumpa

eller jumpsuit..
dagen har varit fullspäckad, skolan, plugg, skratt och tattoo med jonnis och mat såklart, löpning och snart ska jag ner till stationen för att möte mannen och jag är fortfarande inte fixad. livet är när man tar fel på klockan en timme. panik! kring åtta börjar förfesten och de flesta är från hemtrakterna, sedan blir det inspark på hotellet. gott. första gången på länge som jag är riktigt tagg. nu kör vi, all in.  gammal bild på det!

i dont belive in love

stefan livs bröllop

en enda religion- kärlek

dagens händelse. sovmorgon till halvett som alltid. tog det lugnt nu på morgonen och tittade på barnprogram som jag brukar. plötsligt ringer det på dörren och jag går dit i mannens t-shirt och string, öpnnar upp dörren och förutsätter att det är jonnis. som alltid när hon kommer skämtar jag alltid med att säga: nej, vi vill inte ha sådanna som dig här. när jag tittar upp märker jag att det var två män, kring fyrtio och tjugo år. tjugoåringen såg ju inte helt fel ut. dom stod där och sa att de skulle byta kyl och fixa till, innan de skrattar till och ser på mig. håret ser ut som en slickad katt eftersom jag duschade igår och somande med fuktigt hår. upptäcker sedan att jag måste vända mig om och backa för att de ska kunna komma in.. tror att jag visade hela rumpan. inte lika kul. längesen jag skämdes så här.

efter mina tre timmar i skolan kommer mannen hit för att tillbringa kvällen med mig. ljuvligt.

berget av religion

599:- cheap monday

live well, laught often, love much


stefan daniel patryk liv


jag finner ej ord r.i.p.

ett misshandlat hjärta som bara nyligen börjat återhämta sig långsamt

har pratat med en mycket gammal vän som ett tag var min pojkvän på lågstadiet. pojken som blivit en fullvuxen mogen man. den mannen har givit mig inspiration till livet.

 
 

namnsdagar, idag var det min tur och i tidigare år var dagen och uppvaktelsen större än dagen. jag fick ett grattis och är ytterst tacksam för detta. hälsningen kom från mellanbarnet. det glädjer ju trots allt att någon i min omgivning kommer ihåg mig, även att jag mestadels sitter hemma. just nu befinner jag mig i en lugn period i mitt liv. väljer att stanna hemma, läsa, studera. det sociala utöver skolan är liksom inte intressant vid denna tidpunkt. känner att jag mestadels bara vill sitta hemma, läsa, studera i min ensamhet. jag träffar mannen lite då och då när hockeyn inte sätter stopp för oss, men jag befinner mig i ett långdistansförhållande där tiden inte är tillräcklig. ibland finner jag lugnet, vilket även ger mig en passage tillbaka en mer kreativ värld som ännu är okänd för mig.

 som om inga sorger fanns

299:- bik bok

how to love

skönt att sluta halvtre på en måndag med fullspäckat schema. idag blir det plugg och träning vid fem. senare ikväll kommer far med ett paket med kläder och rullgardiner som han ska sätta upp. funderar på att bjuda honom på lasange, vilket han älskar för besväret. får helt enkelt se. annars tänker jag roa mig med nya nummret av elle.

någon har valt att bestämma hur kärlek går till med regler och råd

gammal bild på mig och min allra bästa vän.
skjutsade mannen till ishallen, sedan åkte jag till lägenheten medan bror och far fortsatte mot karlskrona. tvättar, suttit med fysiken och nu med matten. ska snart sätta mig med fysiken och engelskan igen. behöver städa och funderar på att möblera om men är inte riktigt säker än. ska hinna träna och far kommer ikväll och skjutsar mig till ica för att handla. fullt schema. one tree hill vid sex också.

skapar en trygghet hos mig

åkte till kinnarps (världens sämsta betongarena) igår och kollade på när mannens bror spelade träningsmatch. far hämtade upp oss och vi åkte till a6. gick och åt snitzel med mannen. sedan till peak performance och mannen köpte en riktigt fin skjorta. själv kom jag hem med en klänning och ett par jenas från bik bok. fick en goodie bag med. gick till ikea där mor, far och bror var och handlade lite där innan vi åkte hem igen och tillbringade natten tillsammans. en underbar dag helt enkelt.

tillsammans du och jag

dr martens 1399:- scorett

älska utan att hata, tro utan att tvivla

har det inte varit alla småbarns dröm att få följa med sina föräldrar till jobbet? till mammas jobb fick jag följa med hur ofta jag ville. till fars jobb fick jag aldrig följa med pga säkerhetsrisken. jo, klart man inte vill att ens lilla dotter ska få vara med om man kör över en människa som försöker begå självmord på spåret. det är nog ingen som vill det och dotterns ska få gå igenom alla onödiga psykologsamtal som är koncekvenserna.

utanför min lägenhet finns en liten dålig järnväg. där går två godståg om dagen. en till kvillsfors vid tiotiden på morgonen och samma tåg tillbaka runt fyra. så idag var det första gången jag fick förja med pappa på riktigt i tåget som stannade precis utanför min lägenhet. smidigt. fick till och med köra också, kände mig som en riktig lokförare. lycka.

kriminalisera symptomen medan sjukdomen sprids

nyvaken och det är sjukt fint ute idag igen, dimman ligger perfekt över marken som den bara gör i perfekta filmer. det märks hur hösten kommer med stormsteg.


fredag idag, och idag är det färgglad fredag, tillsammans med treorna och ettorna på programmet. vet inte riktigt hur vissa tänker men okej, vi klär oss i helsvart. avslutar dagen med fysik utan fysikböcker. yes.