bygglovs mija kinning

hantverk hela dagen förutom spanskan på morgontimmen, någon gång i mitten ringde brandlarmet och det var dags för dagens första brandövning.
blev gå ner till ky och ha hantverk resten av dagen. är vi hade varit där nere i någon timme ringde brandlarmet, andra gången för dagen. skolan och ky ligger inte på samma plats.
på eftermiddagen kom mija kinning från tv programmet bygglov och hade någon slags föreläsning för oss. berättade om hennes karriär och om hur hon blev till den hon var idag.
vetlanda posten var även där och intervjuade bland annat mig och andra i klassen. en fin närbild fick dom med sig också.

två månader

efter tvåmånader eller något sådant med internet strul, lite pauser och diverse saker så har jag äntligen säsong ett till fem i one tree hill.
för övrigt så måste jag läsa hela dagen idag och göra allt annat som har med skolan att göra.
för övrigt är det väldigt kallt hos mig och jag har ingen aning om hur elementen går igång. får kolla upp det.
jag är inte så jätte förtjust i skogen, och självklart så har vi orientering i skolan nu, känns kanske härligt att vi får vara i grupper..

en för fisk, fisk för alla


efter att massa teknikare velat komma in till mig, så är jag nog inte så omtyckt av mina grannar, hörde inte ens om dom plingade på. var nog bäst att jag och mina fiskar åkte därifrån. home sweet inavel. fick massa fina födelsedagspresenter också, dels det som jag önskade absolut mest. vänner för livet ut.

snuten

chill dag i skolan någon lektion, någon håltimma, någon inställd lektion, någon framflyttad lektion. slutade vid två i alla fall. dock har jag förstörda byxor. spritpennan läckte guldfärg och på orienteringen fick jag spår av blåbär. blir nog ett par nya jeans inom kort i think.
nu blir det matlagning, typ kycklinggryta, senare blir det handla, plugga, plugga och plugga. sen blir det plugga och plugga innan det blir en promenad och tv.
juste! när jag cyklade hem innan så var snuten i stan. körde sakta so aldrig förr. sedan när en äldre dam skulle över övergångs stället så gick det seriöst i 70 och snuten stannade inte ?!
jag som trodde att man skulle se upp till snuten. aja, detta är nog bara en anledning till varför snuten är som den är osv.
VALET 2010- jag tycker ingenting om detta, är bara så trött på allt och glad att det är över.

gårdagen


götet

nu drar jag, kimberly, linn och victor till götet och liseberg, lite senare än vanligt eller så.
detta blir super för jag har mina superman kalsonger på mig. jag kommer flyga som ingen annan.

buss trip

sitter på bussen på väg till inavel med mina fina fiskar. puss  för jag älskar dom.

papaya

översminkade, minnesförlust, huvudvärk och borttappad mobil.

vodka, cider, öl

sitter här med johanna. vi har precis varit ute och sprungit. varit och handlat. duschat. nu lagar vi mat och är otroligt duktiga, det är mat över hela köket.  var även inne på hm, gina och veromoda en snabbis efter skolan, blev lite köp där.
nej, ska jag äta, fixa och vänta in jennifer, sofia och malin så blir det lite för krök här. det kan hända att jag och johanna tjuvstartar före innan, senare drar kvällen vidare till hotellet. när, var och hur kvällen kommer sluta har jag ingen aning om, men vi hoppas på en underbar kväll/ natt/ morgon.

knark

det börjar närma sig helgen, underbart.
spanskan på morgonen var inte så soft som jag trodde. inredningen var ganska seg idag i fin overall och massa färg.

doften av alkohol

nu sitter jag trött som aldrig förr i bilen. mor kör och jag och far halv sover. det eftersom vi åt ute och hade trevligt för oss så var det ingen som var sugen på amerikanska pannkakor. så nu är jag på väg hem till min lya och sedan till inavel. köpte lite mer onödiga möbler och mat här i kalmar, en riktigt mysig och fin stad. stannar nog lite senare för en te paus.
det märks verkligen att hösten är på väg, även att solen skiner så är det kallt och nu flyr fåglarna också.