versace för h&m

lanvin, karl lagerfeld, stella mccartney, ocmme des garçons, jimmy choo och nu: versace. h&m fortsätter att rada upp exklusiva designerhus för sina samarbeten.

 

varje år har designersamarbeten skapat kaos och rusning i h&ms butiker.  italienska modehuset och versace kommer lyckas med det.

 

versace är ett varumärken som kommer att bjuda på lyx och glamour – allt det som versace står för. det här samarbetet är som ett enda stort party och passar perfekt inför höstens festsäsong.

 

donatella versace har hämtat upp några riktiga versace-klassiker ur arkiven för att nytolka dem åt h&m. damkollektionen domineras av klänningar med nitat läder, siden och färgstarka tryck som passar säsongen perfekt, samt accessoarer som högklackade skor och bijouterier. herrkollektionen fokuserar på skräddade plagg, bland annat smoking, samt bälten och smycken även för män. för första gången kommer h&m:s designersamarbete dessutom att omfatta ett antal inredningsartiklar, kuddar och ett överkast. donatella versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för h&m som endast kommer att säljas online från den 19 januari, 2012. love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback