trassel

denna film underhöll mig igår kväll. absolut värd att se.

fem från japan


direkt från japan

fick hur mycket kakor, mat och godis som helst. men fick även detta från mor & far.

landvetter


ett minne

sommaren, juli,  -09. jag och ett åttatal sköna brudar drog till england i tre veckor för att leva och träna i en vecka.
hastings hette platsen vi var på. jag och frida tillbringade rätt mycket död-tid på puben. vi ute och reste en hel del, london, eastborn osv..  ett minne som jag sent kommer glömma.
vi tävlade en hel det också.. om vem som vågade mest, som att gå fram till en expedit med kläderna ut och in och i fel ordning. alltså underkläderna ytterst. vi badade i havet, red, tävlade, träffade fransmän och vi gick på tivoli, hade nästan alltid något att göra. tre veckor kändes som en.

jag undrar hur långt det kan gå

när jag var ute och sprang såg jag några tranor, dock är jag fågelrädd så jag vågade inte närma mig.. annars lös solen rätt fint. nu blir det mat och film. i kväll ska jag ta det lugnt och senare tänker jag baka.

teamwork

karaktärsdag som alla torsdagar. vi på inredning designar en vas tema film och stuprör. vi ska sedan samarbeta med floristerna.
de på florist gjorde fina dukningar. riktigt duktiga.

dödsfallet


va för jävla pack e ni?kunde inte skriva det bättre själv. ang. hockeyn.  direkt taget från ohly & reinfeldttaggar: fittor muppar renar

Ohly och Reinfeldt har noterat att Luleå är det fegaste laget. Björnar skulle, om de kunde läsa, skämmas över att vara förknippade med denna patetiska ursäkt till hockeylag. De skäggiga homosexuella män som kallas för björnar har alla rakat sig genast för att undvika kopplingar till denna vidriga hockeyklubb från polcirkelns förorter. Damishockeyn skäms över att ha producerat systrarna Abbott.

Det enda man är stolta över i Luleå är tydligen att försöka skridskosparka 17-åringar, en B-junior fortfarande med galler över ansiktet. Någon som helst stolthet i att ta eller dela ut en tackling från en vuxen motståndare finns inte, men vad ska man förvänta sig av en klubb som tagit ett endaste SM-guld, där stolsraderna gapar tomma i kvartsfinalspelet, och där socialbidragen fyller plånboken varje månad. En typ av jämnårigt motstånd vågar man dock slåss med, kvinnligt, om man är en 100 kilo tung jättebebis till målvakt tydligen.

 

 


kom hem när du vill, jag är vaken hela natten


eftertanke

är det inte rätt självklart. logiskt.
jag sitter framför datorn och har äntligen kunnat koncentrera mig på att skriva om min konstnär. sigrid hjerten, svensk konstnär som är fransk inspirerad.
efter ett tag får jag ett sms, som påminner mig om kock, mat, sydeuropa och kärlek. läser igenom smset tänker inte så mycket på det och fortsätter sedan att skriva om sigrid. efter ett tag lutar jag mig tillbaka och råkar sätta handen på tv-dosan och tycker på femman. där börjar de visas råttatouille som handlar om mat, frankrike, kärlek och kockar. är det inte rätt logiskt? rätt självklart?

dricker för att försvinna från verkligheten

satt och chillade en stund. tog några bers innan bastun var klar. kollade på matlagning snedstreck up. up är vår film. vår film, min och l. den filmen tittar jag bara så när vi umgås. det är vår framtid, så sa han den tolfte juni förra året. han är riktigt fin. faktiskt så finns det något där inside som jag inte känt av och märkt innan. vi bastade och tog några bers i värmen snackade lite skit och ljög lite. så underbart. sprang upp och fixade lite.
han åkte nyss, av personliga skäl. kanske var lika bra för det slutade när det var som bäst.
eftersom L kom med nycklarna, plånboken och allt så åker jag tillbaka till vetlanda i morgon. kanske tränar med gott folk? kanske cyklar med jonnis. kommer i alla fall tillbaka till verkligheten.

happyface

l har så räddat hela min vecka. nycklarna låg i väskan. underbart!!!!!

analsex

medan jag väntar på hockeyn ska börja efter att brandlarmet gick, kommer det som jag köpte igår.

worried


someone who need something


gaudens

långhelg för min del. japp. ingen skola idag heller. bor kvar hos mina föräldrar och håller bror sällskap helgen ut.
vaknar för att åka till götet senare, där alla jobbar svart?
övningskör ner till landvetter i strumpor för att säga farväl till mina föräldrar som åker till japan i drygt två veckor för lite semester. fortsätter med resetraditionerna nere på landvetter. läste precis att det hade blivit jordbävning där. usch. kommer jag sakna dom? jodå, fast skulle nog aldrig erkänna det. sedan drar jag och brodern in till götet och shoppar innan vi åker hem igen. känns fett.


solglasögon- uniclo, kavaj- h&m, top- trevino, linne- jc, byxor- acne

i wanna see u tonight


skynda att älska

inte så jätte nyvaken. vaknade första  av att jag glömde stänga av alarmet. någon timme senare vaknar mor för att åka till jobbet. då kommer katten in till mig. jamar lite och ta sedan min säng med storm.
så nu sitter jag och tittar på the voice och äter bullar. riktigt gott.

i dag har jag även studiedag. en studiedag som är lagd på fel dag? skolan borde lägga studiedagarna efter hur mycket jobb vi har i skolan. just nu har vi typ ingenting. nästa vecka har vi allt. ungefär så.

i alla fall så ska jag packa en väska snart med saker som ska lämnas vetlanda. jag ska nämnligen gå på visning med far min vid tre.  spännande.


annars blev jag rätt rädd av denna, såhär på morgonkvisten.

fall

lanvin

malanotan snedstreck barbie drog

nej den är inte olaglig.
den gör dig brun, smal och kåt. tre saker som inte precis låter förjävligt kan man tycka. tre saker som, ja, i princip alla människor kan tänka sig att vara. kort och gott, det låter lite för bra för att vara sant.


relativt billigt
ganska ofarligt
minimala biverkningar
lätt att få tag på

gåvan från far

skynda att älska- alex schulman

blue saints

nej, det har inte varit min dag idag. har har slagit sönder både glas och tallrikar. med flit? kanske.
grundomgången av elitserien är över. i slutspelet möter dif luleå. intressant. tyvärr kom aik precis över sträcket.. kortvarig lycka? ingen tvekan. dif vann sthlm berbyna det var väl egentligen det allt handlade om. och annars har jag inte mycket mer jag vill uttrycka mig om. hockey varannan dag nu fram över. tack dif, för ännu en underbar grundomgång.

vinter 10-11

tio starkaste minnen