jag är kär i en ängel

känslan när jag vet att mina andra vänner inte är lediga och går i skolan medan jag sover ut, sitter rätt fint. dock är jag  inte utvilad, eftersom jonnis bytte till staven i örat på mig igår kväll och jag sover på den sidan. har säkert vaknat varannan timme i natt och tvekat på att dra ut den. men smärta är något man glömmer.


annars så tänker jag sätta mig med matten lite och måla naglarna och vid tvåtiden kommer jonnis och då drar vi och tränar innan martinio kommer hit efter han har varit i skolan.


vad händer annars idag då? jo storbritanniens prins william gifter sig med kate middleton.

åhörarkväll

dagens klant: jonnis ponnis mc boing boing. hon har gått in i väggen ett x antal gånger idag. skolan, matsalen, gymmet, pizzerian och skolan. lyckades även tappa sitt glas i maten så att det skvätte överallt, var bara gå och slänga maten och strunta i lunchen. bokstavligt. söta jonnis ponnis. åhörarkvällen var rätt onödig som resten av veckan och vi gjorde inget speciellt. nu har jag precis kommit hem och njuter av en extra dags ledighet.
annars är jag och jonnis rätt grymma på att roa oss. sweet.

grabben hade en lillebror

har varit med om mitt livs tre roligaste visningar.
det började med en blivande student + familj. studenten snubblar in i lägenheten och jag utbrister i skratt. han går direkt raka vägen ut och lämnar sin familj med mäklaren.

efter en halvtimme kommer nästa par upp, två ungkarlar. de skulle inte bo tillsammans, bara att båda var intresserad av lägenheten.
ena killen går raka vägen in på toaletten och använder den. medan den andra börjar gå runt och rotar han i mina lådor, kyl och skåp och plötsligt utbrister

- du lever so en reeeedi ungdom, exakt så so du ska leva.

jag tycker inte om när folk rotar runt i mina lådor. när hans vän kommer ut från toalettbesöket så skriker han

-eyy undra hur många hon har haft sex med i denna sängen


blickar mot mig och blinkar och skrattar till. mäklaren himlar med ögonen går ut och vill visa tvättstugan och den ena mannen följer med, medan den andra, han som gav mig blicken, stannar kvar och stirrar på mina skolfoton som finns på väggen. precis innan går så säger han

- hah jag vill också vara svampbob, tack för besöket

ömsesidig kärlek

efter en vandring på en mil med klassen så kom jag hem runt halvtvå. rätt soft, dock är jag trött som satan i gatan nu. ska plocka i ordning lite här innan det är dags för visning igen. annars ringde min far nyss och berättade att biljetterna inför nästa helg ligger och väntar på skrivbordet hemmahemma. sweet.

man som gillar mus

jag gillar när rut kommer bara sådär. även att det bara var för någon timme eller två, även att vi sågs för några dagar sedan så har vi alltid mycket att prata om. vi var ute och gick en promenad i det fina vädret innan i alla fall vilket var rätt mysigt. vi pratar verkligen om allt och ingenting som jag bara kan göra med henne. vi bestämda även att vi ska gå på bio, water for elephants, jag och rut, vilket jag ser fram emot. blev också the last song prat, det var då rut flippade. hennes blickar kom ständigt och dom säger verkligen mer än tusen ord kan jag lova. bilden visar hur rut blir när hon flippar. satan vad jag gillar promenader och skitsnack i solskenet med denna kvinna, speciellt när hon ser ut som en häst när hon springer.

annars blev det lite grease på slutet innan hon åkte hem och o någon timme sätter jag mig framför tv:n för att kolla på hockeyn.

gömde sig i något kylskåp

jag tröttnar mer och mer för varje dag på min äckliga lägenhet jag till och med skäms över den.
när jag lever mitt miljonärsliv med min brat, charlie och dotter ska vi minsann inte bo i lägenhet. hellre att vi bor på djursholm i en fin villa med portkod än i city i en fin lägenhet med portkod. jag skulle aldrig vilja utsätta mina barn för lägenhetslivet med elaka grannar, ingen trädgård och tanken på att man alltid måste tänka på vilken tid det ska vara lugnt och tyst.

varför jag är så frustrerad över lägenheter? jo, jag gillar inte mina granne alls. dom gillar inte mig. bakgården är rätt skabb och solen lyser fel så det inte går att sola, eftersom den andra byggnaden skymmer. nej, nu tänker jag sitta här och underhålla mig med att titta på charlies framtid, my super sweet worldclass.


im suspended

effektiv dag, är anledningen att jag vaknade vid halvnio? kanske.

träffade daniel, älskar hans stockholmska, sjukt snygg kusin också, och adam en stund innan jag gick vidare till jennie och eveline där kvällen tillbringades med högstadietjejerna. träffade på påskkärringar (gubbe) och fördrev tid. love it. har saknat det så. känslan när man märker hur de mognar, växer upp osv. är skrämmande men det finns en trygghet någonstans långt långt där inne. tiden bara försvann och vi pratade om allt. skönt! minnen, åsikter, livet, allt.

nu är jag hemkommen och ska ta mig en kopp te innan sängen saknar mig allt för mycket.

när man förstår varför man älskar just dif


tomma ord

min dröm i natt var lustig. självklart handlade den om det jag och jensijensi pratade om igår..en stor del av drömmen bestod av tomma ord. ord som man bara säger utan att mena det. sådant man kan säga utan att folk ens uppmärksammar det längre för att vi missbrukat det? jag älskar dig är ett ganska vanligt misstag. hur många finns det inte som säger det utan att ens älska? trettonåringar som inte ens vet vad det betyder. jag vet liksom knappt vad det betyder.i drömmen fick jag agg för detta. jag visste nog inte ens om själv att jag kunde bli så frustrerad för en sådan sak. nog om min konstiga dröm som jag kommer gå och tänka på halva dagen.

i dag ska jag plugga matte, engelska och kanske lite idé och kultur. oavsett. sedan ska jag baka muffins för det är satans gott. ut och springa tillhör min vardag. fast egentligen kommer jag nog bara gå ut och sova i solen igen och vänta på att kinkie ska komma hem från körskolan.

klipp till mig


groggg

hemma efter en eftermiddag på stan med kinkie linkie. fick med mig en hatt från bikbok, solglasögon & linne från jc. satt fast en halvtimme på tåget för att det var en gräsbrand. alltså missade jag hela första halvleken på fotbollen.

traskade över till jensijensi och gustav. jensi som även fyller 22 idag. grattis broder. vi gick och tog oss en promenad med varsin cigg med gustav. världens enda snälla hund? en hund som jag inte är rädd för, kanske den enda. när vi satt där kom vi in på minnen. hur vi träffades. allt som hänt och han berättade även om sitt liv nu för tiden. hurdan kontroll han fått och att han har slutat dricka öl. hur stolt han var. sådant gör mig glad. prat om adam som dom hade träffat i stan, hur bra överens de hade kommit, bla bla bla. massa tjat om ludvig också. efter pratet om ludvig ändrade jag hans namn på min mobil. så irriterad blev jag, kanske lite svartsjuk men jag har en anledning till att vara irriterad på honom. jens fick mig att komma på ännu fler en anledningar varför jag inte förstår mig på män.

my drinking is killing me

sitter i solstolen som är otroligt ful men underbart skön.
innan på morgonen blev jag väckt av ett sms, när jag efter en timme lyckats somna om blir jag väckt av ännu ett sms. jag bestämde mig för att gå ut och springa i värmen och efter det blev det en snabb dusch för att torka i solen, somnade här i solen och efter någon minut eller två ringer ludvig och väcker mig. han ville inte ens något viktigt..

nu är det inte lönt att somna om för om två timmar ska jag och kinkie vara lite miljövänliga. vi ska ta tåget till stan och spendera och slösa pengar där. en fika och lite shopping.  inte nog med det så är det fotboll ikväll, gais - dif.  blir rätt soft.


star wars när jag var liten

har legat på bryggan med kinkie linkie och solat, snackat skit och minnen, medan andra också verkar ha tagit sitt premiärbad. nu är vi båda trötta och jag kommer somna när som. kinkie linkie ska dra sig till stallet och jag tänker fortsätta kolla på disney channel och sova. senare ska vi sätta upp studsmattan innan jag drar ut på en löprunda. känns soft.
annars är mitt klädval rätt för somrigt enligt kinkie.
solglasögon- h&m, linne- cheap monday, shorts- acne

lillli recenserar..

mina föräldrar har en vän som heter göran. han har en cykelbutik, vi kallar honom för cykel-göran. i fredag hälsade mina föräldrar på cykel-göran och min mor berättade för honom att hon håller på att banta. han tipsade henne självklart om att cykla till jobbet istället för att ta bilen, och tipsade henne om att köpa sig en el- cykel eftersom det är en bit. sagt och gjort har min mor nu köpt sig en el-cykel hos honom.

i dag testade jag denna cykel, dock använde jag min inte utav elen. på olika underlag.

asfalt: ++++
grusväg:+
stig: -
skogsväg: --
sadeln: ++++
utseende: - - - -


hit vill jag ta dig

när man är ute och springer och inser hur mäktigt stor och ljuvligt fin månen är.

im beginning to like this

jag och kinkie har precis varit ute på en lång promenad, skrattat åt daniel, spelat badminton, kommit på massa nya ord, grubblat över engelskans ord och skrikit till mamma mia soundtrack. snart ska jag gå ut och springa senare ikväll blir det sing star och film med henne. rätt sweet.

premiärbad i inavel

premiärbad med kinkie linkie. det är sådana saker jag saknar med kinkie. detta var riktigt fint!

ljug inte när jag vet verkligheten

jag har precis suttit och kollar på eva och adam, programmet jag såg på när jag gick i fyran, programmet som fick sofie att spräcka mitt bakhuvud en gång i tiden. programmet som innehåller en hel del minnen.




annars är jag supertrött och ska bege mig ner till stationen om en halvtimme för att möta upp martinio. men innan dess ska jag lägga mig och kolla på en film.

softish

fredag, dagen innan helg och tio dagars ledighet. sjukt underbart. inte nog med det så har vi inställd lektion i dag och slutar därmed halv tolv. då blir det gymmet med jonnis ponnis mc boing boing. sweet. annars är min morgonhumor på topp!


senaste fyra i fem


iphone 4

efter frisören påpekade min far min mobil igen..
far: du borde välja din mobil nu.. iphone 5 kommer bli ännu senare och du kommer inte få den förrän typ decembe
jag: hah jaa men jag vill inte ha någon annan. jag kan vänta.
far: ska du ha den mobilen till december? haha
jag: okej, om vi åker och köper en NU kan jag tänka mig en i phone 4.

min far vänder om och kör till telia.. och köper en iphone 4 till mig. lite lagom förvånad eftersom jag inte var så seriös. nu har jag en ny mobil i alla fall. tack far.

spyr ut problemen

jag älskar att vakna upp till solen tidigt på morgonen. bara jag är utvilad, vilket jag är nu. om någon timme ska jag bege mig till min frisör. känns härligt att inte behöva stressa på morgonen, vilket jag alltid får göra annars. dock vet jag inte vad jag vill göra med håret, alltså tänker jag ta med mig kameran ut på en funderare och promenad. älskar vädret.

klänning- h&m, shorts- j.lindberg

explenation

jag och jonnis har varit ute på stan i solskenet. fick med mig en kavaj, plumping, underkläder och godis. snart tar jag tåget till nässjöstaden. tills dess tänker jag och jonnis göra något underhållande.


starkt gjort


gimme a man after midnight

har legat och sovit och tittat på mamma mia. en film som jag tittat på hur många gånger som helst utan att tröttna. sommarkänslorna kommer fram och nu är jag sugen på sommar som aldrig förr. solsken, bada och bara få vara ute utan att frysa.

den nya svenska kronan

50 kr: Evert Taube

För att vara nationalskald är han sällsamt bortglömd. Det finns ingen idag som “förhåller sig” till Evert Taube. Ingen anger Evert Taube som referens i något sammanhang. Om man bortser från göteborgaren Håkan Hellström. Taube existerar bara på farmors LP-skivor och på gulnade fotografier.

 

20 kr: Astrid Lindgren
Astrid Lindgren får aldrig något Nobelpris och tröstpriset blir att hon får bli motiv på 20-lappen, den sedel som är allra mest spridd i Sverige. Jag hade förvisso tyckt att det hade varit lite mer avantgarde av Riksbanken att sätta Pippi Långstrump eller Karlsson på taket där. Det hade blivit festligt, pengarna hade sett ut lite som leksakspengar, som Monopolspelet. Men visst är det så att vi älskar Lindgrens karaktärer mer än vad vi älskar henne.

100 kr: Greta Garbo
Enligt Alex så är det den enda riktiga världsstjärna som självfallet pryder en av våra lappar. Vi är i allmänhet dåliga på att hedra denna stora kvinnas minne, hennes filmer visas inte ens som matinéer längre på SVT.

200 kr: Ingmar Bergman
Riksbankens regel är tydligen att inga levande människor ska finnas på några lappar – man ska inte kunna betala med sig själv. Själv skulle han sannolikt protestera våldsamt om han fick nys om saken – han hatade ju alla former av känslomässigt rabalder, alla typer av hyllningar och homager. Men nu när han är död och han inte längre har något att säga till om tycker jag att det är fint att han finns med oss i våra plånböcker.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson
Vet inte ens vem denna kvinna är och orkar inta ta reda på det heller. Vem går runt med så stora sedlar?

 



skyll aldrig på alkoholen

har suttit och diskuterat renovering, pengar, mobiltelefon, shrek och framtid med min far.  vi har två helt olika syn på livet.. men ändå lite sammansvetsade djupt djupt ner i tankarna. kände mig som en riktigt tråkig debattör som brukar sitta i någon tråkig men intressant debatt på typ svt2. i alla fall kom vi fram till att jag kommer bli rik som satan, bo i huvudstaden, vara lite finare och lite bättre, gift med en snygg man som kan laga mat och har ett fint arbete. två barn som är riktigt fina. osv. de flesta vet min framtid.
i alla fall ska jag packa lite och sedan baka en kaka.

bilden är speciellt till räff, för detta är min kaffebild

bafana bafana

åh vad jag gillar att vakna utvilad tidigt på morgonen. har precis varit på morgonpromenad med mamsen och kameran. inavel är rätt fint och det är avkopplande att bo här. i alla fall så sitter jag och kollar på disneydags nu. igår pratade jag och sara om det där med att växa upp. det kommer inte att ske. i går när mannen på stationen frågade om min ålder svarade jag tolv. ännu ett tecken på att jag inte kommer växa upp.

spontan